Programació TV3

Diumenge, 29 gener de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Néixer de nou
Viatjar a Terra Santa
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 20'
11.50
Signes dels temps
D'alt executiu a monjo de Montserrat
Montserrat Esteve entrevista Pau Valls, monjo benedictí del monestir de Montserrat, que abans es deia David i era un alt executiu de dues multinacionals. Als 39 anys va tocar fons i es va adonar que no era feliç. Aconsellat per una amiga, no creient, va anar uns dies a l'hostatgeria de Montserrat. Va ser una estada fructífera, que es va anar repetint, i amb el temps es va fer monjo.
Altres
Durada: 25'
12.15
Diumenge, concert
Concerts de Neuma i Trio Capmany al Teatre-Auditori l'Atlàntida de Vic
Espai que emet els concerts que vuit formacions de cambra van fer l'octubre del 2020 i l'abril del 2022 en el marc de les Jornades de Cambra Professionals organitzades per l'Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura. En aquesta ocasió es mostra el concert del Trio Capmany, que va néixer el 2019 de l'afinitat i la inquietud de tres músics gironins per fer música de cambra de qualitat i de nova creació. Més tard es rememora el concert de Neuma, un quartet de flautistes que fan una nova mirada al món de la música clàssica, en un espectacle en què l'experiència sensorial pren tot el protagonisme.
Altres
Durada: 55'
13.10
Polònia
Comença una vaga triple: sanitat, educació i taxis. Per això, el Govern intenta buscar-hi una solució a través de tutorials de YouTube i s'endinsa en el món de la intel·ligència artificial amb l'esperança que el ChatGPT els doni la solució definitiva per gestionar-la. Paral·lelament, la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat demanen explicacions al jutge Llarena per haver eliminat la sedició de la seva euroordre contra Puigdemont, i ho fan al ritme de Cosas sediciosas, la versió de l'èxit Mariposas, de Sangiovanni i Aitana. Tot seguit, el programa parodia l'anunci de la Comunitat de Madrid en què Mario Vaquerizo explica la realitat de Madrid, però sota la supervisió d'Isabel Díaz Ayuso. A més, s'estrena la nova sèrie de superherois amb Pere Aragonès en el paper de capità Moniato. En el primer lliurament, el capità Moniato no permet que l'enemic, Salvador Illa, contamini Catalunya amb les propostes del PSC.
Altres
Durada: 40'
13.50
Alguna pregunta més?
La Nerea assisteix a la gala dels Premis Gaudí, on descobreix que té un seguidor de primera línia: el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. Paral·lelament, l'Isma celebra l'Any Nou xinès a Madrid. A continuació, a La televisió és cultura, la humorista Eva Soriano posa al seu lloc les seves exparelles. A més, una cançó dedicada al fred polar, Batman lluita contra Pingu, Pedro Sánchez provoca una crisi jugant a la petanca i el tràiler de la nova pel·lícula de Marvel, ERC-man.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els miserables
Adaptació a la pantalla gran del musical d'èxit, vist per més de 60 milions d'espectadors a 42 països i en 21 idiomes, que continua batent rècords de taquilla a tot el món després d'estar 27 anys en cartell. L'acció transcorre a la França del segle XIX i narra una emotiva història de somnis trencats, d'amor no correspost, passió, sacrifici i redempció. És un testimoni intemporal de supervivència de l'esperit humà. Jean Valjean és un exconvicte perseguit durant dècades pel despietat policia Javert després de saltar-se la condicional. Quan Valjean accedeix a cuidar la Cosette, la jove filla de la Fantine, les seves vides canvien per sempre.
Pel·lícules
Durada: 155'
18.15
Tarda de cine: Els europeus
El Miguel Alonso es guanya la vida com a delineant, i l'Antonio, el fill tarambana del seu cap, l'arrossega a estiuejar a Eivissa, on li han parlat de com és de fàcil lligar amb europees. Després dels primers esforços desesperats amb unes noies valencianes que es troben quan hi arriben, tots dos amics van coneixent la fauna particular de troneres que pul·lulen per l'illa amb ganes de passar-s'ho bé. Mentre l'Antonio enllaça festes i sortides nocturnes, el Miguel, més escèptic, s'estima més mantenir-se'n al marge, fins que se sent seduït per l'Odette, una francesa encantadora.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.50
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Alcarràs, l'altra collita
Altres
Durada: 50'
22.55
Hotel Voramar
Emissió dels capítols Cap. 43 i Cap. 44.
Sèries
Durada: 105'
00.40
Quan arribin els marcians
Gastronomia i Marc Sarrats
El programa reflexiona sobre la gastronomia amb dos cuiners, Martina Puigvert Puigdevall i Jordi Vilà, al capdavant de restaurants tan prestigiosos com Les Cols i l'Alkimia, respectivament. Així mateix, aquest lliurament compta amb la participació de l'humorista Marc Sarrats.
Altres
Durada: 30'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'