Programació La 2

Diumenge, 29 gener de 2023
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.55
Los conciertos de La 2
Jonde 40º Aniversario (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Fitur: cruces de mundos y culturas
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Generación Z: explotación laboral
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Henrique Cymerman: rompiendo tópicos
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
El papa Francisco y África
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Educar en la interioridad agustiniana
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de l'església San Bartolomé Apóstol.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Querida Wasakentsa
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Flash moda
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.20
Flash moda monográficos
La ruta de la alpaca
El programa visita l'epicentre de la producció mundial de l'alpaca, una matèria delicada, la més fina i cara del món en el sector tèxtil. Un viatge per la ruta andina de Lima i Arequipa, al Perú.
Altres
Durada: 25'
13.45
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
14.25
Mi lugar de retiro
Inclou La inspiración del artista, El bosque y los árboles i Pasándolo bien: Per a la resta del món, Kirk Muller és un jugador retirat de la NHL i l'entrenador actual. Però aquí, a la seva casa de camp a prop de Kingston, Ontario, és només un marit i un pare.
Documentals
Durada: 70'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Tiburones del norte helado, Paraísos ocultos de Escandinavia i Leones y hienas. Dueños de la muerte, guardianes de la vida
Documentals
Durada: 145'
18.45
El documental de La 2
Inclou Edén: paraísos remotos: Galápagos: las islas encantadas: A 1000 quilòmetres de la costa de l'Amèrica del Sud, en un lloc remot de l'oceà Pacífic, es troba l'arxipèlag de les Galápagos. Aquí van arribar, arrossegades per les tempestes i corrents, criatures que van sobreviure contra tot pronòstic i van evolucionar d'una manera extraordinària.
Documentals
Durada: 50'
19.35
El señor de los bosques
Alto de Malagón
A més de 1500 metres d'altitud, a la frontera de les províncies d'Àvila i Madrid, s'eleva el Port de Malagón. Un paratge de la Serra de Guadarrama de gran interès natural que el periodista esportiu Nico Abad visita amb el naturalista César Palacios.
Documentals
Durada: 25'
20.00
El Camino del Cid: diario de una ciclista
Tierras de frontera: de Atienza a Sigüenza
En aquesta nova etapa, Ainara Hernando comença el dia a Atienza, on, abans de marxar, fa un recorregut pel poble i es troba al castell amb un grup de ciclistes veterans anomenats els Medicid, un grup de metges jubilats que li expliquen la seva història i que l'acompanyen fins a Robledo de Corpes.
Documentals
Durada: 35'
20.35
Senderos con Juan y Migas
La magia de la montaña. De Las Hurdes a la sierra de Madrid
Juan i Migas continuen amb un amic molt especial a Las Hurdes, el mag Miguel de Lucas. A més de fer un tram de ruta junts, el Miguel té alguna sorpresa preparada. Més tard, després de deixar Extremadura, Juan i Migas es desvien a Madrid, on han de passar la nit a la caravana en plena Serra de Guadarrama.
Documentals
Durada: 50'
21.25
Imprescindibles
Inclou Enrique Urquijo, volver a ser un niño
Documentals
Durada: 65'
22.30
Versión española: La inocencia
La Lis és una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que sap que per aconseguir-ho haurà de lluitar durament amb els seus pares. És estiu i es passa el dia jugant al carrer amb les seves amigues i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La manca d'intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret perquè els seus pares no se n'assabentin. Una relació que canviarà la seva vida per sempre.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.30
La confesión del diablo: las cintas perdidas de Ei
Per assegurar la condemna d'Adolf Eichmann, l'autor intel·lectual de l'Holocaust nazi, el fiscal general israelià Gideon Hausner comença a buscar una prova llegendària: les cintes d'àudio amb hores d'entrevistes concedides per Eichmann anys abans, en què reconeix la seva culpabilitat.
Documentals
Durada: 90'
02.00
Los niños del caos
Maig de 1945, finalitza la Segona Guerra Mundial. Europa és ara un camp gegantí en ruïnes. Milions de persones desplaçades pel conflicte deambulen entre la runa. Entre ells, centenars de milers de nens orfes, perduts i abandonats a la seva sort. Per a aquests nens, la guerra no s'ha acabat. Seran, de fet, les primeres víctimes de la postguerra. Alguns han de fugir d'Europa per sobreviure, mentre que d'altres són novament desplaçats, arrencats de les seves famílies adoptives o robats per països que necessiten urgentment una repoblació.
Documentals
Durada: 90'
03.30
Equipo D: los códigos olvidados
Durant la Segona Guerra Mundial es va lliurar una batalla secreta per desxifrar els codis nazis emesos per la màquina Enigma. Una partida d'escacs entre les ments més brillants de l'època, el desenllaç de la qual va ser vital per resoldre el conflicte bèl·lic més gran del segle XX i el destí d'Europa.
Documentals
Durada: 55'
04.25
Annual, 1921
Documental que intenta traslladar a l'opinió pública actual els fets que van tenir lloc al Protectorat espanyol del Marroc l'any 1921.
Documentals
Durada: 60'
05.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'