Programació La 1

Dijous, 1 octubre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 90'
08.00
La hora de La 1
Espai que aborda l'actualitat amb continguts molt variats, que van des de les entrevistes i debats polítics a la crònica social passant per blocs d'economia i consum, societat, successos i cultura.
Altres
Durada: 120'
10.00
La hora de la actualidad
Programa d'actualitat social que compta amb veus autoritzades que tracten temes que fomentin el pensament crític i el servei públic per ajudar els ciutadans en el seu dia a dia.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Arroz a la zamorana
En el programa d'avui es rep la visita de la periodista Alejandra Andrade, que ve a cuinar costat de Peña i Tamara Peix espasa al curri. També cuinen dues receptes més: Arròs a la zamorana i Xips de Verdures.
Altres
Durada: 55'
13.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
14.10
Como Sapiens
La gastronomia és molt més que cuina: viatges, història, salut, cultura, curiositats, emocions, els productes i els seus productors, tradició culinària, la cuina espectacular dels cuiners amb estrella Michelin i els secrets de les receptes anònimes de les àvies. L'actor Miguel Ángel Muñoz, guanyador de la primera edició de MasterChef Celebrity, es posa al capdavant d'aquest projecte en el qual està acompanyat per cares conegudes i grans cuiners que expliquen la seva forma de gaudir del menjar, els seus secrets, els seus trucs, els seus productes favorits i les seves passions gastronòmiques ocultes.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
En veure com tracta el seu fill, el Jesús comença a témer que la Lorena i l'Adela tenen raó sobre Àgata. Mentrestant, el Jorge guanya un premi pel certamen culinari i torna a patir la pressió de la Carmen, que s'ha donat de baixa de la presidència per una suposada lesió. Al seu torn, l'Adela, animada per la Valeria, decideix tenir un gest d'agraïment amb el Fernando que acaba perjudicant-lo de manera inesperada. I quan l'Elías mostra a l'Ágata la carta del Germán, ella li exigeix que denunciï el seu propi fill. Paral·lelament, l'Alberto explica al Nicolás la seva crisi amb la Rosa: creu que ella ha tornat a caure en les xarxes del seu exmarit.
Sèries
Durada: 45'
17.15
Servir y proteger
La Miralles investiga d'amagat de comissaria i del Salgado la fugida de Vlado Khan.
Sèries
Durada: 60'
18.15
Acacias 38
Tot i la generosa oferta de l'Aurelio, la Genoveva es nega a participar dels seus negocis. Paral·lelament, l'Antoñito es comporta de formar estranya amb les veïnes i són el Ramón i la Carmen els que aclareixen la situació: són les normes del contracte de la Lolita. A més, el Jose negocia amb la Bellita per evitar que tots dos acabin als tribunals per negar-se a publicar la novel·la i ella acaba accedint, sempre que no figuri com a autora del llibre. Mentrestant, el Servando s'adona de l'atracció que sent el Jacinto amb l'Indalecia, i l'intenta ajudar. Finalment, l'Anabel descobreix la Soledad i el Marcos en una situació fàcilment interpretable com a amorosa.
Sèries
Durada: 55'
19.10
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: La lista negra
La policia investiga una llarga llista de persones amenaçades de mort. Totes elles estan relacionades, personalment o professionalment, amb una reportera de televisió.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.35
Viaje al centro de la tele
Tocata, éxitos nacionales
El programa es vesteix de gala per brindar un altre dels seus especials, en aquest cas un homenatge a un dels grans programes musicals que s'han emès a TVE: Tocata. L'espai recorda les actuacions de La Unión, El último de la fila, Duncan Dhu, Tino Casal, Pistones, Radio Futura, Nacha Pop, Los Secretos, Golpes Bajos, Loquillo i Los Trogloditas, Los Nikis i molts més grups i artistes nacionals amb els seus èxits més emblemàtics. A més, també es mostra el concurs A todo break, en el qual els joves seguidors d'aquesta música demostraven les seves habilitats al plató.
Altres
Durada: 60'
00.35
Viaje al centro de la tele
Especial Aplauso, éxitos nacionales
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 60'
01.35
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'