Programació La 1

Divendres, 2 desembre de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 40'
14.50
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
16.05
Diseñando tu amor
Uns homes armats entren a l'oficina de la Yolanda a la recerca de la caixa forta. La Beba, en veure els delinqüents, decideix sortir corrent, cosa que ocasiona que la seva vida corri perill. Tot i això, la Valentina la defensa. La Yolanda, per la seva banda, confessa a la Patricia que no es va casar amb el Guillermo per culpa de l'Helena.
Sèries
Durada: 45'
16.50
Servir y proteger
La Vega i la Pilar tornen a Distrito Sur. L'expolicia té un pla arriscat per aconseguir diners i sortir del país. La família Galván, per part seva, és interrogada per la mort de Boi. Paral·lelament, l'Iris i l'Isma treballen junts a la UIT, la qual cosa produeix espurnes entre tots dos. Finalment, l'Aldana investiga l'actuació de la Yolanda amb la seva cruesa habitual.
Sèries
Durada: 60'
17.50
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.45
FIFA World Cup Qatar 2022
Prèvia i partit (20.00h.]. Amb el bitllet als vuitens de final a la butxaca, el Brasil busca sumar un nou triomf amb què encarar la pròxima ronda en les millors condicions possibles. La Canarinha s'enfronta a un Camerun que no ha preparat en el millor ambient possible aquest duel. I és que Rigobert Song, el tècnic, ha decidit expulsar de la concentració André Onana, porter titular i una de les estrelles dels lleons indomables. Al combinat africà, que no depèn d'ell mateix, només li val la victòria si vol tenir opcions de seguir al Mundial. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Carlos Marchena i Santi Cazorla. Des de l'Estadi Lusail.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 140'
22.05
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.20
Pel·lícula: Mentiras arriesgadas
Un policia de l'FBI integrat en un grup d'operacions especials fa creure a la seva dona que és un comerciant avorrit. L'agent creu que ho té tot controlat fins que s'assabenta de l'aventura extraconjugal que manté ella amb un buscavides.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.30
Pel·lícula: Causa justa
Després de ser acusat d'assassinat, el Bobby Earl s'enfronta a la cadira elèctrica. Vuit anys després del crim, totalment desesperat, el jove truca al professor Paul Armstrong perquè demostri la seva innocència. Aquest descobreix proves falses aportades per la policia, però a ningú no li importa, ja que tothom creu que el Bobby és l'assassí.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.05
Pel·lícula: Matrix Revolutions
Els humans estan sucumbint davant les màquines sota les portes de Sion. Mentrestant, el Neo i la Trinity viatgen fins on cap humà no ha gosat anar: la fortalesa dels seus enemics. Allà, l'escollit espera negociar amb els seus enemics i posar fi a la batalla. Però aviat apareix un rival comú per a tots dos: l'Smith.
Pel·lícules
Durada: 115'
04.00
Pel·lícula: La hermana de la novia
Després de només sis mesos de festeig, l'Stephanie i el Ben es comprometen, i estan encantats de compartir la notícia. No obstant això, els pares de l'Stephanie mostren preocupació, ja que creuen que la parella ha anat massa de pressa.
Pel·lícules
Durada: 85'
05.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 35'