Programació La 2

Divendres, 2 desembre de 2022
06.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 25'
06.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
07.00
De seda y hierro
Piloto en tierra
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
08.10
Árboles de vida
Fa més de 370 milions d'anys, els arbres van brotar a la terra, van transformar el planeta i el van omplir de vida. Aquest documental filmat als boscos de Gaspé, al Canadà, mostra imatges espectaculars que revelen la relació i el vincle vital que hi ha entre els animals i els arbres.
Documentals
Durada: 45'
08.55
Cuaderno de campo
Ratas y ratones
Les diverses rates i els seus petits parents, els ratolins, són uns animals sorprenents, increïblement àgils, adaptables i molt intel·ligents. Aquest capítol descobreix els seus secrets més ben guardats.
Documentals
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
10.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
11.15
Mozárabes, la herencia olvidada
Còrdova, Espanya. Després de la invasió islàmica va sorgir un nou poble que va preservar la llavor del cristianisme. El passat mostra com la pluralitat cultural i religiosa no es deu a les recents onades immigrants, sinó que la diversitat de tradicions és a Espanya des dels orígens.
Documentals
Durada: 50'
12.05
Espiando en la manada
Las islas
Les criatures espies exploren les illes dels Mars del Sud. En aquests llocs aïllats, lluny del continent, han evolucionat alguns dels animals més singulars de la Terra.
Documentals
Durada: 55'
13.00
Mañanas de cine: 20.000 dólares por un cadáver
Un grup de malfactors es dedica a boicotejar la construcció del ferrocarril alhora que assalta els grangers de la zona. No obstant això, un d'ells és sorprès pel propietari d'una de les cases que roba, que el mata i posteriorment intenta cobrar una recompensa.
Pel·lícules
Durada: 80'
14.20
Las recetas de Julie
Tursan
Acompanyada pel xef Michel Guérard, la Julie viatja al sud de les Landes, a Tursan, on es reuneix amb entusiastes de la cuina per cuinar diversos plats amb ells.
Altres
Durada: 55'
15.15
Metrópolis
Los Ángeles
Los Angeles, pionera en noves tendències, és la ciutat de la llibertat i l'estil de vida relaxat, unes característiques que es reflecteixen en la seva arquitectura.
Documentals
Durada: 30'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Espía en la nieve i El río invisible. Bajo el agua entre la Selva Negra
Documentals
Durada: 105'
18.15
El escarabajo verde
Liberando ríos
El programa viatja a Galícia i a Castella i Lleó per conèixer les iniciatives dutes a terme a les localitats del Verdugo, Órbigo, Arevalillo o Trabancos, amb la finalitat de trencar les barreres de l'ecosistema fluvial.
Altres
Durada: 30'
18.45
El reino de los pastores
Al peu dels alts cims del Parc Nacional dels Pics d'Europa, un petit grup de pastors de muntanya manté intacte un estil de vida ancestral. La rutina a les cabanes, el maneig del bestiar i l'elaboració del formatge Gamonéu a les coves es plasmen en un treball en vies d'extinció.
Documentals
Durada: 30'
19.15
Mi odisea griega
Cefalonia
El Peter es capbussa en l'estil de vida local per veure l'illa a través dels ulls dels seus habitants: coneix uns pescadors, visita un amic que té ruscos i visita un celler que produeix el famós vi blanc Robola.
Documentals
Durada: 45'
20.00
Un país para leerlo
Cáceres
El programa recala a una de les províncies més boniques de l'interior d'Espanya, Càceres. Allà, Mario Obrero rastreja el passat i el present literaris de la ciutat, i es troba amb els escriptors Javier Negrete, Fermín Solís i Rui Díaz per xerrar sobre llibres.
Altres
Durada: 30'
20.30
Días de cine
El padrí d'aquesta setmana és Santiago Mitre, director de Pequeña flor, pel·lícula que arriba a les sales de cinema la setmana que ve. A més, l'espai es fixa en les estrenes d'aquest divendres, com ara la nova cinta de terror de Jaume Balagueró, Venus; l'austríaca La emperatriz rebelde; la comèdia de terror i suspens El menú, i el debut en el llargmetratge de Mikel Gurrea, Suro.
Altres
Durada: 60'
21.30
Plano general
Ramón Tamames, membre de la Real Academia de Ciencias Morales y Políticas, acaba de presentar l'edició 26 d'Estructura económica de España, un llibre de referència durant sis dècades en matèria d'economia. Al costat de Jenaro Castro, fa un repàs de tota la seva trajectòria movent-se entre el coneixement històric i el relat de nombroses i divertides anècdotes.
Altres
Durada: 30'
22.00
Historia de nuestro cine: La tía Tula
Després de la mort de la seva germana Rosa, la Tula porta a viure a casa seva el seu cunyat Ramiro i els seus dos nebots, la Tulita i el Ramirín. La convivència entre la Tula i el seu cunyat es fa cada vegada més difícil, ja que hi ha un pretendent de la Tula anomenat Emilio que vol que el Ramiro influeixi sobre ella.
Pel·lícules
Durada: 128'
00.08
Historia de nuestro cine: Condenados
Als camps manxecs, una dona treballa la terra amb l'ajuda d'un jove foraster. El marit d'ella és a la presó per un crim que va cometre en un atac de gelosia. Tot va bé fins que l'home recobra la llibertat i els fantasmes del passat tornen amb ell.
Pel·lícules
Durada: 97'
01.45
Las noches del Monumental
Where we come from?, David Ruiz
L'Orquestra i Cor de RTVE, juntament amb artistes de reconegut prestigi, omplen les nits de clàssic, jazz, flamenc, cobla i modern.
Altres
Durada: 70'
02.55
Documenta2
Inclou Antártida, un mensaje de otro planeta
Documentals
Durada: 60'
03.55
Mi odisea griega
Zakynthos/Cefalonia
El Peter continua explorant Zacint, on investiga per què el poeta Solomós va donar fama a l'illa i coneix el santuari de tortugues babaua. A continuació, visita una granja autosuficient al cor de l'illa i tasta els seus vins i altres productes locals.
Documentals
Durada: 45'
04.40
El espectáculo de la Tierra
El planeta cambiante
En un moment en què la superfície de la Terra canvia més ràpid que mai, el programa observa com creixen les ciutats, desapareixen els boscos i es fonen les glaceres.
Documentals
Durada: 50'
05.30
El corazón salvaje de España
Situada entre Europa i Àfrica, entre l'oceà Atlàntic i el mar Mediterrani, la península Ibèrica és el lloc on hi ha més biodiversitat d'Europa. En aquest documental es fa un recorregut per la fauna i la natura d'Espanya a través dels seus diversos paisatges i estacions.
Documentals
Durada: 55'