Programació La 1

Divendres, 27 gener de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
El duc de los Infantes accepta la invitació a la cacera i la Cruz decideix arreglar-ho tot perquè en surti molt satisfet. El Manuel, per part seva, ha d'assistir a la cacera, cosa que sembla que impedirà que tingui preparat l'avió per a l'exhibició. Més tard, decideix demanar ajuda a la Jana i aquesta decideix col·laborar. Paral·lelament, la Pía continua molt afectada per la seva situació, però resisteix els atacs de la Petra i es troba amb el suport de la Candela i la Simona. Mentrestant, la Leonor es comporta com una dèspota amb la Teresa, la qual acaba dient-li que sap el que va passar entre ella i el Mauro. Finalment, el duc de los Infantes gaudeix molt de la cacera, de la companyia del Manuel i després del sopar es retira a parlar amb l'Alonso, a qui fa una proposta que canviarà per sempre el destí del Manuel.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
La Demelza dona a llum i acorda ajudar la Verity a conciliar amb el capità Blamey. El Ross, per la seva banda, dona la benvinguda a un vell amic, el Dr. Dwight Enys, a Cornualla, i el joc persistent del Francis amenaça la seguretat de tot allò que estima.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Las hijas del Reich
Anglaterra, 1939. Thomas Miller és un professor d'anglès que ha acceptat una feina d'última hora a l'escola Augusta-Victoria, on els oficials nazis d'alt rang envien les seves filles. Sota la mirada atenta de la directora, la Senyoreta Rocholl, i la seva devota ajudanta Ilse Keller, les noies practiquen anglès i aprenen a representar l'ideal de la dona alemanya. L'aparició del cos sense vida d'un antic professor de l'escola posa en perill el prestigi de la institució i les vides de tots els implicats.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.45
Pel·lícula: Asesinato... 1, 2, 3
En una rasa dels boscos de la petita ciutat costanera de San Benito, a Califòrnia, apareix el cos d'una jove. Cassie Mayweather, una detectiu veterana d'homicidis i especialista en escenaris de crims, és assignada al cas juntament amb el seu nou company, Sam Kennedy.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.35
Pel·lícula: Annabelle vuelve a casa
Els demonòlegs Ed i Lorraine Warren estan decidits a evitar que l'Annabelle causi més estralls, així que porten la nina posseïda a la sala d'objectes tancada amb clau que tenen a casa seva. La col·loquen fora de perill en una vitrina sagrada beneïda per un sacerdot. Tanmatiex, una terrorífica nit gens santa, l'Annabelle desperta els esperits malignes de l'habitació que es fixen un nou objectiu: la filla de deu anys dels Warren, la Judy, i les seves amigues.
Pel·lícules
Durada: 105'
03.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 160'