Programació La 1

Dilluns, 5 juny de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Els dies han anat passant, i ningú no ha estat capaç de donar-li a la María Fernández la notícia de la mort del Salvador. La Pía congrega el Lope, el Gregorio i el Rómulo per acordar amb ells la manera i el moment d'informar-la d'una vegada. D'altra banda, els intents de la Simona d'arreglar les coses amb la Candela porten la cuinera a deixar-se aconsellar per les senyoretes i a presentar-se davant la Candela amb la sorprenent idea de convidar-la a anar a veure amb ella una funció de teatre. Més tard, la Pía continua amb les seves investigacions sobre la Dolores i n'informa la Jana. A més, a la majordoma li ha estranyat l'actitud d'evitació de la Simona quan li ha preguntat per la seva companya de feina des de fa tant de temps. La Jimena, per part seva, continua consumida de gelosia cap a la Blanca Palomar. Finalment, la Jana, encertadament, apunta que la Blanca constitueix una amenaça per a la senyora, ja que representa un nou tipus de dona, tan diferent de la Jimena com la nit del dia.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El Paraíso de las Señoras
L'Andreina i el Vittorio passen la nit junts, i ella li explica que la seva mare s'ha suïcidat i que s'ha quedat sola. L'endemà el seu advocat l'acompanya de nou a Suïssa perquè a Milà la poden detenir i tancar-la a la presó. A més, la Clelia no té documentació i ha de demanar-li a un mafiós que li faci papers falsos.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Sueños y pesadillas
El tema de la furgoneta de color marró continua amoïnant la Clara, que decideix intervenir-hi. Pel que fa a la Luz i l'Ainhoa, tot són dubtes respecte al que senten l'una per l'altra. A més, la Marta ha de prendre una decisió important respecte al seu embaràs.
Sèries
Durada: 45'
22.35
MasterChef
Els aspirants s'enfronten a la prova del robatori: han de retre comptes els uns amb els altres, i han de triar a qui volen posar-li el procés de cuinar una mica més difícil mitjançant la sostracció d'ingredients. A més, el xef Jesús Sánchez torna a la cuina del programa per assumir el repte de cuinar al costat dels aspirants amb un cistell amb ingredients limitats. Els encarregats de preparar aquest cistell són Florentino Fernández, subcampió de la cinquena edició de MasterChef Celebrity, i Gonzalo Miró, aspirant de la mateixa edició. Finalment, a la prova d'eliminació, els davantals negres han de fer una rèplica d'un plat del xef Carlos Maldonado, que compta amb una dificultat afegida: alguns dels ingredients que ha emprat el xef no estan disponibles al supermercat, per la qual cosa els han de substituir per uns altres de similars sense renunciar al concepte original del plat.
Altres
Durada: 145'
01.00
Comerse el mundo
Cuba
Javier Peña acaba la seva aventura a Cuba, una illa plena de color i de música. El xef viatja a l'espectacular Ciénaga de Zapata, on ho esbrina tot sobre els cocodrils i en tasta la seva sorprenent carn.
Altres
Durada: 60'
02.00
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'