Programació La 2

Dissabte, 16 febrer de 2019
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Cuadernos de paso
Cuaderno de cenicientos
Sèrie documental que recorre els punts més atractius de la geografia espanyola.
Documentals
Durada: 60'
11.50
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 30'
12.20
Senderos de gran recorrido
GR 229, Vizcaya
Hi ha a Europa una gran xarxa de senders, coneguda com el gran recorregut, que ofereix als excursionistes la possibilitat de recórrer a peu bonics paratges naturals. Aquest espai documental visita aquests camins al seu pas per Espanya, seguint les rutes més emblemàtiques.
Documentals
Durada: 30'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
Construcciones ecológicas
Ecoviviendas aisladas
Documentals
Durada: 25'
13.45
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.00
Edificios
Colectivos
En època de crisi, els col·lectius d'arquitectura han ofert una proposta propera a la ciutadania, socialment conscient i mediambientalment sensible.
Documentals
Durada: 35'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El Ártico más salvaje: El océano Ártico, el mar helado i El Ártico más salvaje: La taiga, el bosque helado: La taigà és el bosc més gran de la Terra; tan sols els animals més resistents aconsegueixen resistir el seu brutal hivern. No obstant això, quan arriba l'estiu, aquest bosc s'inunda de vida.
Documentals
Durada: 105'
18.05
Las rutas de...
Poniente granadino
A l'extrem occidental de Granada es troba la comarca del Ponent granadí. El Gonzalo visita Riofrío, un dels paratges naturals per excel·lència del terme municipal de Loja, també conegut com la Ciutat de l'Aigua.
Documentals
Durada: 55'
19.00
Carlos V. Los caminos del emperador
Llegan las despedidas
L'Imperi Otomà avança per Europa i Carles ha de frenar-ne l'expansió. No obstant això, l'emperador ha patit un terrible cop emocional amb la mort de la seva esposa.
Documentals
Durada: 35'
19.35
8 días que marcaron la historia de Roma
La decadencia de Nerón
L'any 54 dC, Neró, amb 16 anys, succeeix el seu pare Claudi després de la seva mort, com a nou emperador. Al principi van intentar controlar-lo tant la seva mare, Agripina, com el seu tutor, Sèneca. Però el seu regnat va ser nefast i la seva conducta, erràtica i dissoluta.
Documentals
Durada: 45'
20.20
Los pequeños asesinatos de Agatha Christie
Tragedia en tres actos
L'Alice s'apunta a unes classes de teatre i es queda atònita en veure que el professor és exactament igual que el Laurence. La semblança es fa evident quan el Laurence ha d'acudir al teatre per investigar la mort d'un alumne de la classe de teatre i els dos es troben cara a cara.
Sèries
Durada: 100'
22.00
Versión europea: Land of Mine. Bajo la arena
Després del final de la Segona Guerra Mundial, un grup de soldats alemanys capturats per l'exèrcit danès és enviat a una idíl·lica platja. Les autoritats els ofereixen la llibertat a canvi d'eliminar les 45.000 mines que hi ha enterrades. El sergent danès Carl Rasmussen supervisa les perilloses tasques de desactivació. La seva proximitat amb els joves presoners tempera el menyspreu que sent pels nazis i li permet apreciar la humanitat dels seus enemics.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
La noche temática
Inclou Torbellino hormonal: la pubertad i Hormonas enloquecidas: menopausia y andropausia
Documentals
Durada: 110'
01.30
A tope de antibióticos
Els bacteris que provoquen les infeccions s'han fet resistents als antibiòtics que els combaten. Els experts adverteixen que d'aquí 10 anys no hi haurà antibiòtics amb què tractar les infeccions i que tornar a l'època on la gent moria jove per una tuberculosi és absolutament possible. L'abús d'antibiòtics en éssers humans i animals ha contribuït molt lentament a desenvolupar la resistència als medicaments antimicrobians. El documental presenta el que es podria anomenar una crisi sanitària global sense solució a curt termini.
Documentals
Durada: 50'
02.20
1916
Avui: El despertar, La insurrección i Cuando el mito y la historia van de la mano.
Documentals
Durada: 165'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'