Programació 8tv

Dissabte, 22 setembre de 2018
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: Complaença. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
August Tharrats Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 31'
07.01
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 169'
09.50
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 190'
13.00
El Barça juga a 8tv
Emissió de partits del FC Barcelona de diferents seccions.
Esports
Durada: 105'
14.45
Rumbo al inglés
Nivel principiante (bajo)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 26'
15.11
Rumbo al inglés
Nivel principiante (bajo)
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès. El curs té un total de sis nivells, des del més bàsic, fins al més avançat.
Altres
Durada: 37'
15.48
Pel·lícula: No le digas que soy yo
Després de tota una vida marcada per una malaltia, Gus Kubiak s'enfronta per fi a la vida. La seva germana Lizzie el guiarà en el terreny amorós.
Pel·lícules
Durada: 111'
17.39
Ladrón de guante blanco
Amenaza velada
El Peter i el Neal investiguen una dona que s'ha casat diverses vegades amb homes grans adinerats, que van morir sobtadament poc després de l'enllaç. Encara que en un primer moment el Neal havia de fer-se passar per esquer, és finalment el Peter qui ha d'exercir aquest paper, cosa que no fa feliç la dona, l'Elizabeth.
Sèries
Durada: 52'
18.31
Ladrón de guante blanco
Scott liberado
El Peter gaudeix encarregant al Neal un nou cas amb un jove estafador que consideren el nou Neal Caffrey. Paral·lelament, el Neal i el Mozzie continuen planejant la seva escapada, concentrats a aconseguir noves identitats.
Sèries
Durada: 59'
19.30
Els miradors de Catalunya
Sèrie de debats de temàtica social.
Altres
Durada: 82'
20.52
Suits: la clave del éxito
La otra vez
El recurs a tàctiques tèrboles per part del Cameron en el cas de l'Ava fa aflorar records al voltant de les raons per les quals el Harvey va deixar l'oficina del fiscal del districte.
Sèries
Durada: 51'
21.43
Suits: la clave del éxito
Es mía
El Harvey i la Jessica segueixen tensos i no tenen una mateixa opinió sobre quina és la millor estratègia a seguir en la defensa d'Ava Hessington.
Sèries
Durada: 46'
22.29
Caso cerrado
El mendigo ciego (I)
Una confessió d'algú a punt de morir apareix per relacionar la mort d'un gàngster de l'East End amb l'assassinat del jurat que el va declarar culpable al judici.
Sèries
Durada: 63'
23.32
Caso cerrado
El mendigo ciego (II)
Frank Sutton, exgàngster i expatriat, torna a la Gran Bretanya i contacta amb el periodista Graham Baker per recopilar proves que demostrin la innocència del seu germà Charles, que va ser condemnat a mort per assassinat.
Sèries
Durada: 66'
00.38
Caso cerrado
Un simple sacrificio (I)
Després de complir la meitat de la seva condemna a presó per l'assassinat del seu marit i del fill del seu veí, una nova prova suggereix que Annie Keel podria ser innocent.
Sèries
Durada: 55'
01.33
Caso cerrado
Un simple sacrificio (II)
Una carta anònima rebuda demostra que Annie Keel no va ser l'única persona present als assassinats. El motiu pel qual ella era allà continua sent un misteri.
Sèries
Durada: 48'
02.21
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 219'