Franja TV3

Dissabte, 28 novembre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 340'
11.40
Sona9
La gran final 2020
Concurs de maquetes musicals. Hi participen diferents grups que, amb una maqueta, tienen l'oportunitat de guanyar i gravar el seu primer disc.
Altres
Durada: 45'
12.25
Clipping
Al programa d'avui, a la secció Fabricant de clips, el realitzador audiovisual Pau Berga parla de les seves creacions. A més, El clip de la setmana té com a protagonista la cantautora Anna Andreu, que presenta El calvari, del seu debut en solitari amb Els mals costums. Més tard, la periodista Elisenda Carod és la veu mediàtica d'El clipping de..., que aquesta setmana tria el seu videoclip preferit: Kitt y los coches del pasado, de Ladilla Rusa, amb Joan Colomo & Los Ganglios. Paral·lelament, a La nevera, el programa recupera el clip La reina de les neus, del guitarrista i productor Raül Fernández, Refree. Finalment, es poden veure els clips El joc, del cantautor Pol Fuentes, i Mil hiverns, d'Els Pets, i produccions de Feliu Ventura, Luri i Gertrudis, entre d'altres.
Altres
Durada: 40'
13.05
El disc de la Marató
Documental Disc de La Marató 2020
Aquest documental mostra el making of del disc de la Marató, que arriba a la 16a edició. Es mostra com s'ha fet i qui són els protagonistes, els seus sentiments, les seves sensacions davant la pandèmia, i com s'han sentit amb el confinament. Tot davant i a partir de la seva participació en el Disc de la Marató. Artistes i productors parlen d'aquesta experiència que, aquest any, els ha fet treballar de maneres diferents.
Altres
Durada: 40'
13.45
Zona zàping
Al programa d'avui, el disc de La Marató n'és el protagonista. La cançó Caminem lluny, interpretada pels finalistes d'Operación Triunfo, posa música a les millors imatges enviades pels espectadors, i altres cançons del disc, que suma esforços per a una edició de La Marató dedicada a la COVID-19, també són presents en diversos moments. Més tard, es recorda la figura de Diego Armando Maradona, mort aquesta setmana a l'Argentina. Paral·lelament, es mostra el protagonista viral de l'esport d'aquesta setmana, el corredor d'Ironman. A més, també es poden veure curiositats com l'expulsió d'un porter en una tanda de penals o un puntàs de pàdel protagonitzat per Agustín Tapia. Finalment, el No te la fotis, amb les imatges que fan arribar els espectadors per les xarxes socials.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: A Seattle amb amor
Ashley Harrison s'ha quedat tirada a un aeroport per Nadal, de manera que accepta que Dash Sutherland, que acaba de llogar l'últim cotxe a la ciutat, la porti. El viatge resulta ser molt accidentat: tenen problemes amb el cotxe, adopten un cadell i, a més, encara que ella no ho sap, a l'Ashley la persegueixen uns agents federals que sospiten d'ella.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: L'home que va inventar el Nadal
El 1843, el cèlebre novel·lista britànic Charles Dickens es troba en el punt més baix de la seva carrera, després de tres novel·les que han estat un fracàs i veient com els deutes de la seva família van en augment. Decidit a recuperar la seva reputació, Dickens decideix escriure una història sobre el Nadal i autoeditar-la en menys de dos mesos. És aleshores quan neix un dels personatges més icònics de la seva carrera, Ebenezer Scrooge, en un procés creatiu màgic que canvia la forma d'entendre el Nadal per sempre.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.00
Persona infiltrada
Ramon Gené-Família Serra Busqué
Ramon Gener és el famós convidat en aquest episodi. El conegut músic i presentador juga amb una família de Rubí que no té cap mena de tabú. Ramon es posa els texans d'anar a l'òpera i ha de tornar a reptar les convencions per treure l'entrellat d'una família amb una sexualitat molt oberta on la vergonya no hi té cabuda.
Altres
Durada: 60'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Cristina Puig entrevista a l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell pocs dies abans que el Tribunal Suprem decideixi sobre el seu tercer grau i el de la resta dels presos del procés. Entre d'altres coses, es parla de la situació de les dones a les presons, de les relacions entre Catalunya i l'estat espanyol i de les futures eleccions al Parlament. A més, l'espai compta amb un cara a cara entre Joan Carles Gallego, número dos a les llistes de Comú-Podem i exsecretari general de CCOO de Catalunya, i Joan Canadell, president de la Cambra de Comerç de Barcelona. S'analitzen els pressupostos generals de l'Estat i la situació econòmica generada per la pandèmia provocada per la COVID-19. Més tard es coneix el testimoni de John Shipton, pare de Julian Assange, fundador de Wikileaks. La justícia britànica ha de decidir, el proper 4 de gener, si extradeix o no el seu fill als Estats Units.
Altres
Durada: 205'
01.30
Un passeig pel MNAC
Mitjançant un únic pla seqüència filmat amb un telèfon mòbil d'última generació, es recorren els passadissos i les sales del MNAC de la mateixa manera que podria fer-ho un visitant que anés al museu. Aquest recorregut permet als espectadors descobrir tots els racons i les obres que s'exposen, analitzant detalladament les més remarcables que l'entitat conserva.
Documentals
Durada: 145'
03.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'