Franja La 1

Dissabte, 28 novembre de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 250'
10.10
MasterChef Celebrity
Les emocions estan a flor de pell en la primera prova de la nit, en què els aspirants s'omplen d'energia amb la visita d'alguns dels seus familiars i amics. En aquesta ocasió, Eva de Haro de Tartísstica, i experta en dolços amb originals creacions, visita les cuines de la cinquena edició de MasterChef Celebrity. En aquest repte els artificis són els protagonistes. Cap dels plats és el que sembla i els concursants han de replicar els pastissos de la convidada. Més tard, en la prova d'exteriors, es viatja a un lloc molt especial: Eivissa. L'illa presumeix de platges i paisatges únics, però també d'història, art, cultura i gastronomia. Jorge Brazález, guanyador de la cinquena edició de MasterChef, obre les portes de Roto, el seu restaurant a l'illa, per dissenyar dos menús als quals s'han d'enfrontar les celebritats, per donar menjar a 70 comensals. Finalment, en l'últim desafiament de la nit, els davantals negres han d'afrontar un desafiament a mig camí entre la cuina fusió i la cuina asiàtica, amb plats com Bao Zi d'ou escaldat i tòfona o Jiaozi. Però no ho fan com habitualment. S'enfronten en duels per veure qui penja el davantal. En una prova de cuina asiàtica no podia faltar la visita de Nathan, exaspirant de la cinquena edició de MasterChef, i el seu sogre José María Kao, del restaurant Mr. Kao de Barcelona.
Altres
Durada: 200'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Anne Igartiburu entrevista l'actriu i presentadora de televisió Ana Obregón, després de saber-se que les dues presentaran les campanades a Televisió Espanyola el proper 31 de desembre.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Fiesta familiar en Sommerby
La filla de la Tilda desperta per fi del coma en què estava sumida, però no recorda res del passat recent. Per aquest motiu, no sap que els seus pares estan divorciats, així que la família prepara una farsa perquè la nena no se senti aclaparada quan desperti i es trobi tants canvis en la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Una Navidad perfecta
Will Hilinger és el tutor de Linus Shawn. No obstant això, el Will acaba detingut després d'entrar a casa de Peggy Blum, una cantant de nadales. Després d'aquest succés, l'Alicia, l'advocada que maneja els estalvis del Linus, decideix defensar el Will, i acaba descobrint que aquest va entrar a casa de la Peggy per demanar-li que li tornés uns diners que ella li deu.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Pero... ¡En qué país vivimos!
Rodolfo Sicilia, cap d'idees de Publicidad Dum-Dum, proposa a dos dels seus clients, propietaris de fàbriques de whisky i camamilla, realitzar una campanya conjunta. Per fer-ho, enfronten en un concurs d'àmbit nacional dues cantants de moda, cadascun dels quals defensa una de les begudes.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La cuarta ola, salud mental i Choque de genios, corazón de seda: El 1514, el papa Lleó X va encarregar a Rafael una col·lecció de tapissos per a la Capella Sixtina. Allò va provocar un xoc sense precedents entre dos genis rivals i antagònics: Rafael i Miquel Àngel. Miguel Ángel estava llavors embrancat en la seva gran obra mestra, la volta de la Capella Sixtina, i no podia admetre un competidor. Quan el 1519 els tapissos s'exposen a la cort papal causen sensació, però poc després desapareixen i es dispersen. Ara, per primera vegada, la col·lecció completa dels Fets dels Apòstols de Rafael s'exposa a Espanya. El programa ha pogut gravar els preparatius de la mostra a la Fàbrica de Tapissos i al Palau Reial.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Emma
Emma Woodhouse, una jove guapa, intel·ligent i rica, està convençuda que té un do per fer de celestina després dels feliços matrimonis de la seva germana i la seva institutriu. Disposada a ajudar la seva nova amiga, la Harriet, l'Emma intenta convèncer-la que ha de rebutjar el seu pretendent, un granger local.
Pel·lícules
Durada: 210'
01.35
Pel·lícula: Lotta y la cara seria de la vida
La Lotta es muda a Berlín amb la seva filla, la Lilo, i intenten fer-s'hi un lloc. La Lotta ho fa a la ciutat amb la seva feina, i la Lilo a la nova escola. La mare, jove, impulsiva i caòtica, s'ha d'enfrontar a diverses aventures i desventures en el seu nou destí, on coneix el Yunis, el pare d'un amic de la seva filla.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.05
Pel·lícula: Eternamente jóvenes
Amics d'uns cinquanta anys de la Ciutat Eterna entrecreuen les seves vides mentre fan uns esforços enormes per sentir-se sempre joves i allunyats del fantasma de la vellesa. El Franco ho intenta amb l'esport, el Giorgio amb la seva jove parella, l'Angela amb un noi d'uns vint anys i el Diego perpetuant-se com a discjòquei.
Pel·lícules
Durada: 90'
04.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 85'