Programació TV3

Dissabte, 16 gener de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 290'
10.50
Adolescents XL
Aitana
Es rep Aitana, la cantant més escoltada a l'Estat aquest 2020, que acaba de treure el seu segon àlbum, 11 razones. Es parla amb ella sobre desamor, se li pregunta si era més de Disney Channel o del Súper3, qui escolta les seves cançons abans que ningú i se li fa un interrogatori íntim. A més, la nostàlgia d'avui, per fi, està dedicada a un dels millors concursos de la història de TV3: Oh Happy Day. Marta Montaner recorda les millors actuacions, alguns crossovers inesperats i alguns moments de la millor integrant del jurat, Chenoa. Finalment, el Bru i el Joan fan volar un dron a l'estudi, la qual cosa no sembla gaire bona idea.
Altres
Durada: 65'
11.55
Clipping
Al programa d'avui, els protagonistes són la realitzadora Cristina Tomàs, els grups Gertrudis i Doctor Prats i l'actor Fel Faixedas. A la secció Fabricant de clips, la realitzadora Cristina Tomàs parla de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Pavvla, Le Nais i TLTXT. A més, l'espai El clip de la setmana té com a protagonistes Gertrudis i Doctor Prats, que s'han unit per reversionar No em dona la gana, de l'últim disc de Gertrudis. Més tard, la veu mediàtica de la secció El clipping de… d'aquesta setmana és l'actor i humorista Fel Faixedas, que tria el seu videoclip preferit: General Mitre, de La Ludwig Band amb Tarta Relena. També es poden veure els clips Xe quin fàstic!, de la rapera d'Aldaia Jazzwoman amb la col·laboració de la MC vallesana Santa Salut, i Come on, del grup valencià Prozac Soup. Finalment, hi surten produccions d'Eduard Iniesta, P.A.W.N. Gang, Èric Vinaixa i Carolina Alabau, entre d'altres.
Altres
Durada: 30'
12.25
Batalla monumental
Batalla de Clàssics: Empúries-Tàrraco
En el primer capítol, la batalla es lliura entre els dos jaciments clàssics més espectaculars de Catalunya: Empúries i Tàrraco. Candela Figueras i Ivan Medina són els encarregats, com cada setmana, de conèixer testimoniatges i exposar arguments que facin decantar el públic a favor del seu monument. Tots dos estan disposats a fer, del seu, el jaciment clàssic més èpic: l'Ivan es posa en la pell d'un comerciant grec a Emporion, i la Candela es converteix en gladiadora romana per defensar Tàrraco a l'amfiteatre de la ciutat. En aquesta batalla, els ajuden a convèncer l'audiència personatges populars com l'actor i humorista Fermí Fernández o el reconegut economista Xavier Sala-i-Martín.
Altres
Durada: 45'
13.10
APM? Extra
Espai de zàping televisiu elaborat per l'equip d'Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 35'
13.45
Zona zàping
El programa d'avui té com a protagonista principal la borrasca Filomena i la nevada que ha portat. Es pot veure com ha afectat les terres catalanes amb una versió de La cucaracha dedicada al temporal i com han viscut la presència de la neu els espectadors al No te la fotis. També es veu l'afectació de la Filomena a Madrid, una de les zones on ha nevat més i també amb més repercussió mediàtica: els reporters a peu de carrer ho han patit, alguns amb relliscada inclosa, com el company Carles Castellnou. A més, es compta amb la presència de Salva Racero, actor i cantant que, des d'un Solsonès nevat, dona ànims als afectats pel Filomena amb el seu tema Paradís al top 1. I es coneix el Joan, de Matadepera, un nen de dos anys que sap imitar l'energia de Freddie Mercury a Wembley. Posteriorment, el gol de la setmana és el d'Àlex Collado, del Barça B, que va aconseguir el que Messi encara intenta, un gol olímpic. Finalment, a banda del Filomena, el No te la fotis també recorda els moments que han compartit els seguidors del programa sobre el dia de Reis.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Entre dues mares
Alice Leroy, una nena de 4 anys, desapareix en una platja. Les autoritats declaren la nena com ofegada, però no troben el cos. La Sarah, la mare, es resisteix a creure que la nena ha mort. Onze anys després, l'Alice reapareix. La investigació revela que va ser segrestada per Jeanne Vivier, que la va criar com la seva pròpia filla. La Jeanne s'enfronta al dolor que ha patit la família Leroy anys abans i l'Alice és obligada a unir-se als seus pares biològics. Sarah i David Leroy han d'aprendre a viure amb l'adolescent en què s'ha convertit la seva petita Alice, ara dividida entre dues mares.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.30
Tarda de cine: L'ogre del meu sogre
Després de divorciar-se de la Wiebke, el Joe vol oblidar la mala experiència i viatja amb el seu amic Otmar a Tailàndia. Allà coneix la Lamai, s'enamora d'ella i s'hi casa. El Joe torna a la seva granja a Alemanya per preparar l'arribada de la Lamai, però aquesta s'hi presenta abans del que estava previst.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Persona infiltrada
Marc Martínez
Marc Martínez és el famós convidat en aquest episodi. L'actor juga amb una família amant de la natura d'Ullastrell. El Marc ha d'estar preparat per examinar amb ulls d'intèrpret l'actuació familiar i saber detectar quan li volen donar gat per llebre al sortir a buscar bolets a la muntanya.
Altres
Durada: 60'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
Al programa d'avui, Cristina Puig entrevista Bonaventura Clotet, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, per analitzar l'ajornament de les eleccions al Parlament, l'evolució de la COVID-19 i les restriccions imposades pel govern. A més, es connecta amb el sociòleg portuguès Boaventura de Sousa, autor d'El futuro comienza ahora: de la pandemia a la utopía, per saber per què el país lusità ha mantingut les eleccions presidencials en ple confinament. També han quedat ajornades les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona a causa de la pandèmia i Ernest Folch i Pilar Rahola debaten sobre la conveniència o no d'haver posposat aquest procés electoral. Més tard, la setmana que dues persones sense sostre han mort als carrers de Barcelona durant l'onada de fred, es pot conèixer el testimoni d'Enric Molina, protagonista de la pel·lícula Sense sostre, i de Yolanda Galmes, que durant un mes i mig va viure al carrer. Ho expliquen juntament amb l'actriu Ivana Miño, que col·labora amb la Fundació Arrels. Finalment, el programa compta amb la col·laboració de Quico Sallés i l'actuació de la cantautora Sandra Bautista, que interpreta la cançó La casa de les mil olors. A les cadires de periodistes hi ha Susana Quadrado, Núria Orriols, Òscar Fernández i Pilar Velasco.
Altres
Durada: 210'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Set de Rumba. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Enric Ez. Espai musical.
Altres
Durada: 60'