Normes de participació

 1. Les aportacions dels usuaris a l’àmbit de participació dels webs del Grup Hermes estan subjectes a l’acceptació d’aquestes Normes.
 2. Per fer aportacions a l'àmbit de participació del Grup Hermes és indispensable haver-se donat d'alta en el Registre dels webs del Grup i haver proporcionat totes les dades personals d'identificació i de localització que es demanen en el formulari corresponent. La participació en els webs del Grup Hermes es basa en el respecte als usuaris, en el respecte entre ells i en la responsabilitat individual de cadascú sobre les aportacions de continguts que s'hi facin. Per aquest motiu, totes les aportacions de participació es mostraran en el web acompanyades del nom, els cognoms i la població de residència dels respectius autors.
 3. L’enviament de qualsevol mena d’aportació de continguts als webs del Grup Hermes a través de les diferents fórmules de Participació no donarà dret a cap tipus de remuneració.
 4. Amb l’enviament voluntari als webs del Grup Hermes de textos, gràfics, videos, fotografies i qualsevol tipus de material, la persona que efectua l’enviament cedeix a Hermes Comunicacions S.A. els drets d’explotació (reproducció, distribució i comunicació pública en totes les seves modalitats) que li poguessin correspondre. Aquesta cessió de drets no és exclusiva i no està limitada ni territorialment ni temporalment. .En tots els casos, Hermes Comunicacions S.A. farà constar el nom de la persona autora o realitzadora dels materials
 5. D’acord amb el punt anterior, només s’admetran aportacions creades o realitzades per l’usuari i, per tant, els textos, gràfics, vídeos, fotografies i qualsevol material elaborat per persones alienes a l’usuari que les remeti serà rebutjat a fi de no lesionar els drets de terceres persones. Amb l’acceptació d’aquestes Normes i l’enviament de materials l’usuari assumeix tota la responsabilitat que es pogués derivar per infracció de drets de propietat intel·lectual, drets d’imatge o d’altra de naturalesa de terceres persones. L’usuari entén que la responsabilitat seria exclusivament seva i que, per tant, el Hermes Comunicacions S.A. quedaria al marge de qualsevol reclamació o litigi que se’n derivés.
 6. En el cas de les fotografies de nadons, únicament s’accepteran aquelles en les que el nou nat aparegui fotografiat amb els seus progenitors, o almenys amb un d’ells.
 7. L’idioma dels webs del Grup Hermes és el català. Qualsevol aportació en un altre idioma serà eliminada automàticament a fi que els usuaris la puguin comprendre. L'ús reincident d'altres idiomes comportarà la baixa de l'usuari.
 8. Hermes Comunicacions S.A. no es fa responsable de la qualitat gràfica i/o lingüística de les aportacions dels usuaris i es reserva el dret de no validar aportacions que no tinguin uns nivells de qualitat suficients.
 9. Hermes Comunicacions S.A. no acceptarà aportacions que tinguin un marcat propòsit publicitari d’establiments, serveis o productes, ni els que promoguin enquestes, concursos, reivindicacions o transmissions massives d’informació, ni els que facin promocions de continguts i serveis aliens als webs d’el Grup Hermes.
 10. Les aportacions del usuaris seran validades per un equip de moderació que en comprovarà les dades i en decidirà la publicació o l’arxivament.
 11. Amb l’acceptació d’aquestes normes, l’usuari declara que totes les dades que aporta són verídiques. Tots aquells registres incomplets o amb dades falses no seran validats. Les aportacions dels usuaris han de respectar la legislació vigent, molt especialment la referida a la dignitat i altres drets de les persones. Així, no es validaran continguts que insultin, difamin o amenacin, ni els que siguin sexistes, obscens, racistes o xenòfobs, que vulnerin l’honor i la intimitat o que incitin a qualsevol tipus de discriminació i/o violència.
 12. Les dades de caràcter personal obtingudes per mitjà d’aquest formulari s’incorporaran al fitxer denominat Usuaris web d'Hermes Comunicacions S.A. creat per a registrar i oferir serveis als usuaris de la web. Amb aquesta finalitat podran ser cedides a les empreses del Grup Hermes que s’indiquen a la informació legal d’aquest lloc web. En demanar l’alta com a usuari Hermes Comunicacions S.A. entendrà que vostè li atorga el seu consentiment per a tractar les seves dades amb aquesta finalitat.
 13. Qualsevol usuari registrat podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com sol·licitar la baixa definitiva adreçant-se a Hermes Comunicacions S.A. carrer de Santa Eugènia, núm. 42, 17005 de Girona, telèfon 972186400, fax 972186454 i correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Vegeu també els Avisos Legals