Franja TV3

Dimecres, 5 octubre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra entrevista el conseller d'Empresa i expresident del Parlament, Roger Torrent, el dia que comença el judici contra la taula que ell presidia per permetre, el 2019, la votació de resolucions contra la monarquia i a favor de l'autodeterminació malgrat la prohibició del Tribunal Constitucional. A continuació, Oltra conversa amb la diputada Eulàlia Reguant per preguntar-li per la moció de confiança a Pere Aragonès que la CUP ha defensat.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Tomàquets a la mediterrània i pasta amb fals pesto
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
L'Emili i l'Alexandra han quedat amb la seva filla Mireia per explicar-li que s'han separat de mutu acord, però l'Alexandra dona a la Mireia un punt de vista diferent sobre l'assumpte. Mentrestant, la Noe vol celebrar que ha perdut una mica de pes permetent-se un caprici: aquesta nit menjaran pizza. A l'Arlet, però, sembla que no li agrada el pla. Més tard, després de parlar amb la Samantha, la Cèlia comença a veure amb bons ulls la idea de la maternitat. Finalment, el Quique confessa al Miquel que no es veu tenint un altre fill.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
Albert Om
Quan va esclatar la Guerra Civil, l'avi del periodista Albert Om, el Josep, estava casat i tenia dues filles. El maig del 1938, l'avi Josep va entrar en combat per primera vegada al Segre, i en aquell moment la seva dona, la Maria, estava a punt de tenir el seu tercer fill. En aquest capítol, l'Albert i l'Eloi Vila refan el viatge de l'avi Josep des de Vic fins al camp de la primera batalla a través d'un tresor que la Maria va mantenir en secret tota la vida: les sis cartes que la parella es va escriure durant aquell mes de maig. Aquesta investigació íntima i emocionant ha permès que l'Albert conegui aquell avi llunyà, sempre amagat darrere del silenci, però també l'ha empès a prendre una decisió que pot canviar-ho tot.
Documentals
Durada: 65'
23.10
Pel·lícula: Llibertàries
Juliol del 1936. La María, una monja exiliada, es refugia en un bordell on irrompen dues milicianes de l'Organització de Dones Lliures per alliberar les prostitutes. La María s'integra en aquest grup de dones que s'estimen més morir dempeus com homes que no pas de genolls com criades.
Pel·lícules
Durada: 130'
01.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
04.00
Rumba a l'estudi
Valentí Moya & Joan Pau Cumella. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Eva Verde & Publio Delgado. Espai musical.
Altres
Durada: 60'