Franja 33

Dimecres, 5 octubre de 2022
06.00
Misha, la gata violeta
L'obra de teatre. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.07
Misha, la gata violeta
L'avi dorm. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.14
Misha, la gata violeta
El casc viking. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.21
Misha, la gata violeta
Les botes d'aigua. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 6'
06.27
Xavier Enigma i el museu secret
Soc la Rosa Parks. Un viatge per la història, en la qual el Xavier Enigma, la Yadina i el Brad coneixen personatges famosos quan eren petits, com Johann Sebastian Bach, Marie Curie, Marie Shelley, Cleòpatra, Charles Dickens o Anna Pavlova, entre molts altres.
Infantils
Durada: 11'
06.38
Xavier Enigma i el museu secret
Soc Thurgood Marshall. Un viatge per la història, en la qual el Xavier Enigma, la Yadina i el Brad coneixen personatges famosos quan eren petits, com Johann Sebastian Bach, Marie Curie, Marie Shelley, Cleòpatra, Charles Dickens o Anna Pavlova, entre molts altres.
Infantils
Durada: 11'
06.49
L'abella Maia
A la fresca. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.01
L'abella Maia
Segona classe. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.13
Zoom, el dofí blanc
El retorn de l'Igor. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
07.25
Zoom, el dofí blanc
El dofí de Maui. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 13'
07.38
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
El Po fa de germà gran. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
08.01
Pat, el gos
Un regal per a la Lola. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
08.08
Pat, el gos
El dia de la ciutadania. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
08.15
Pat, el gos
La comandant Sandy. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 9'
08.24
Masha i l'os
Abracadabra. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 6'
08.30
Masha i l'os
L'èxit del moment. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.37
Masha i l'os
Una bona escombrada. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
08.45
Elements MIC
El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 15'
09.00
Pirata i Capitano
La petxina-trèvol. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
09.11
Pirata i Capitano
Terrabastall al Gran Oceà. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
09.22
Els o-o-ossets
Miss Bosc. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 5'
09.27
Els o-o-ossets
L'os d'allà dalt. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
09.33
Els o-o-ossets
El concurs de talents. El Bucky és un os bru molt enèrgic a qui li encanta tot allò que estigui relacionat amb la tecnologia. Mentrestant, el seu millor amic, el Bjorn, és un os polar molt tranquil i un gran defensor de tot allò natural. Tot i les seves diferències, són amics inseparables, sempre s'ajuden en tot i juguen molt amb l'encantadora Franny, una guineu del bosc.
Infantils
Durada: 6'
09.39
Leo, el guardabosc
L'os malai. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
09.50
Leo, el guardabosc
El pitó reticulat. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
10.01
Els mixets
La fira dels Mixets. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
10.06
Els mixets
Socorristes. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
10.11
Els mixets
El restaurant. S'expliquen històries de la vida de tres gatets: el Flam, el Tortell i la petita Dolça, que són fills d'un treballador d'una fàbrica de pastissos i llaminadures. Els tres germans no s'estan mai quiets i troben sempre la manera de resoldre les situacions en què es troben.
Infantils
Durada: 5'
10.16
Comptem amb la Paula
Missió de rescat. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 11'
10.27
Comptem amb la Paula
L'espelma eterna. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 10'
10.37
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas de l'àncora perduda. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
10.48
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas dels cons de trànsit desapareguts. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 14'
11.02
Els germans Kratt
El coiot Adapto. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
11.23
Els germans Kratt
Oh-oh, estruç! Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 25'
11.48
Zoom, el dofí blanc
Salvem el Billy! El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
12.00
Zoom, el dofí blanc
El festí de la Maéva. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 13'
12.13
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Un bon camp de croquet. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
12.25
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Poti-poti musical. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Tuck Hood. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
12.49
Els meus veïns pirates
L'atracció. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
13.00
Els meus veïns pirates
Superpirates. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 12'
13.12
Agència Galàctica
La dansa del grinyol. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
13.23
Agència Galàctica
Socarrimats. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 12'
13.35
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
El mestre Ping. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 22'
13.57
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
El fantasma de l'Oogway. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
14.20
Yakari
El despertar del gegant. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
14.32
Yakari
Com dos germans. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 13'
14.45
El xai Shaun
Pel·lícula d'època. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
14.52
El xai Shaun
Què passa, gos? El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 8'
15.00
El detectiu Conan
El torneig de kendo de l'amor i el misteri (II). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 25'
15.25
En Grizzy i els lèmmings
Avatar domèstic. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
15.32
En Grizzy i els lèmmings
Genia animal. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
15.39
En Grizzy i els lèmmings
Fes l'amor, no la guerra. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
15.46
En Grizzy i els lèmmings
Realitat disfressada. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
15.53
En Grizzy i els lèmmings
Doblega que doblegaràs. Quan el guardaboscos deixa la seva cabana cada cap de setmana, l'os Grizzy hi entra d'amagat per gaudir de la seva televisió per cable, aire condicionat i una nevera plena de menjar.
Infantils
Durada: 7'
16.00
Comptem amb la Paula
Contes per anar a dormir. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 11'
16.11
Comptem amb la Paula
En busca d'ous. La Paula és una nena molt espavilada a qui li agraden sobretot dues coses: comptar i viatjar. Aquestes dues aficions les comparteix amb els seus amics. Tots plegats viatgen a tota mena de mons màgics.
Infantils
Durada: 10'
16.21
Pirata i Capitano
El secret de l'Ananàs Wilson. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.32
Pirata i Capitano
El capità Roberto. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.43
Pirata i Capitano
La petxina-trèvol. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
16.54
Masha i l'os
Sigues educada. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
17.02
Masha i l'os
Bona collita. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
17.09
Masha i l'os
Prohibit el pas! La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
17.16
Masha i l'os
Al teu servei. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 6'
17.22
El Mic i els seus amics
El Mic, el Cargol i el mirall. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
17.47
L'abella Maia
Vaga el rusc. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 13'
18.00
Els Mosquerrates
Tothom pot ser un heroi. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 11'
18.11
Els Mosquerrates
L'accident d'en Benny. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 13'
18.24
Yakari
El buscador de d'argila. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
18.36
Yakari
La banya de bisó. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
18.48
GhostForce
L'Esmaixador. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
18.59
GhostForce
Espantaterra. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 13'
19.12
Els meus veïns pirates
La pirata de la diadema. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
19.23
Els meus veïns pirates
La ratlla vermella. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 13'
19.36
Robin Hood, el trapella de Sherwood
L'hort secret. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
19.48
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El millor enemic. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
20.00
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 18'
20.18
Dracs: Cap a nous horitzons
Alguna cosa està podrida a l'illa Berserker. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 22'
20.40
Els pingüins de Madagascar
El retorn de la venjança del doctor Bufador (II). Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 22'
21.02
Agència Galàctica
La gosseta robot. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
21.13
Agència Galàctica
A l'estil xapi-xuli. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 13'
21.26
El detectiu Conan
El nino per al mòbil que m'ha robat el cor (I). Sèrie d'animació japonesa de misteri protagonitzada per un nen detectiu, el Conan. El protagonista és un famós detectiu, en Shinichi Kudo, a qui uns perversos homes vestits de negre van fer prendre un verí que pensaven que era mortal, però que de fet el va convertir en un nen. Per no revelar als seus enemics que no ha mort i poder-los trobar perquè li donin l'antídot, el Shinichi adopta un nou nom basat en el seu escriptor preferit, Arthur Conan Doyle, Conan.
Infantils
Durada: 24'
21.50
Mike el magnífic
El Mike, engabiat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 5'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Quèquicom
Inclou QQC i... arqueologia i TDAH: Nen para quiet: El TDAH és una malaltia neuropsiquiàtrica que ha de diagnosticar un expert. Els símptomes solen ser apreciables, i els primers a detectar-los són els pares i els mestres. Alguns dels símptomes, com la manca de concentració o petits oblits, es poden donar de manera aïllada en qualsevol persona, sense que això signifiqui un trastorn. Però en alguns casos, certs mecanismes neuronals funcionen malament, i això provoca dèficits d'atenció continuats. Només els especialistes poden determinar si un nen té TDAH i quin tipus de tractament ha de seguir.
Documentals
Durada: 50'
23.05
Xplorers
Els punts forts de la ciència a Catalunya
Científics com Eudald Carbonell, Bonaventura Clotet, Salvador Macip, Mara Dierssen, Patrícia Pozo i Rosa Palacín, entre altres, reflexionen sobre els punts forts de la ciència a Catalunya, la paritat, la igualtat de gènere al món científic i la gestió de les dades i el Big Data en ple segle XXI. A més, el programa descobreix les interioritats dels joves futurs científics Laia Carballo, Pau Ros i Carla Caro.
Documentals
Durada: 45'
23.50
Els exploradors: el gran inventari del planeta
La Polinèsia. Les Marqueses, la terra dels homes i de les tradicions
Per continuar el gran inventari del planeta, els exploradors es desplacen a l'arxipèlag de les Marqueses. Segons la llegenda, Atea, el déu polinesi del cel, va construir-hi una mansió per a la seva esposa, la deessa Atanua. Un dia, un déu es va enfadar i va fer saltar la casa per l'aire, i així es van crear les illes de l'arxipèlag. Són quinze illes amb una forta identitat.
Documentals
Durada: 50'
00.40
Quèquicom
Inclou QQC i... arqueologia i TDAH: Nen para quiet: El TDAH és una malaltia neuropsiquiàtrica que ha de diagnosticar un expert. Els símptomes solen ser apreciables i els primers a detectar-los són els pares i els mestres. Alguns dels símptomes, com la manca de concentració o petits oblits, es poden donar de manera aïllada en qualsevol persona, sense que això signifiqui un trastorn. Però en alguns casos, certs mecanismes neuronals funcionen malament, i això provoca dèficits d'atenció continuats. Només els especialistes poden determinar si un nen té TDAH i quin tipus de tractament ha de seguir.
Documentals
Durada: 50'
01.30
Xplorers
Els punts forts de la ciència a Catalunya
Científics com Eudald Carbonell, Bonaventura Clotet, Salvador Macip, Mara Dierssen, Patrícia Pozo i Rosa Palacín, entre altres, reflexionen sobre els punts forts de la ciència a Catalunya, la paritat, la igualtat de gènere al món científic i la gestió de les dades i el Big Data en ple segle XXI. A més, el programa descobreix les interioritats dels joves futurs científics Laia Carballo, Pau Ros i Carla Caro.
Documentals
Durada: 45'
02.15
Els exploradors: el gran inventari del planeta
La Polinèsia. Les Marqueses, la terra dels homes i de les tradicions
Per continuar el gran inventari del planeta, els exploradors es desplacen a l'arxipèlag de les Marqueses. Segons la llegenda, Atea, el déu polinesi del cel, va construir-hi una mansió per a la seva dona, la deessa Atanua. Un dia, un déu es va enfadar i va fer saltar la casa per l'aire, i així es van crear les illes de l'arxipèlag. Són quinze illes amb una forta identitat.
Documentals
Durada: 45'
03.00
Històries de mons ocults
La vall de l'Omo
El programa visita la vall de l'Omo, al sud-oest d'Etiòpia, una regió remota on la vida s'ha mantingut pràcticament sense canvis durant segles. L'estil de vida dels pobles que l'habiten depèn del cicle anual d'inundacions, que diposita sediments rics en nutrients al llarg d'aquest paisatge implacable i que permet a la gent d'aquí conrear la terra.
Documentals
Durada: 45'
03.45
Horitzons
Tunísia, l'estrella d'Àfrica
Tunísia, amb 10 milions d'habitants, és l'estat més petit del Magrib, i sempre ha estat la comarca més avantguardista i cosmopolita de l'Àfrica del Nord. Bressol de la civilització cartaginesa, el país ha conegut múltiples influències, des dels romans fins als francesos, passant pels àrabs.
Documentals
Durada: 50'
04.35
Riu avall
Gaià
Espai documental que proposa un viatge de descobriment per la Catalunya fluvial des de l'interior dels rius.
Documentals
Durada: 25'
05.00
Xarxa natura
Cadí
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics com les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.05
L'illa del tresor
Carlos Jiménez Villarejo
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.30
L'illa del tresor
Francisco Ibáñez
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'