Franja La 1

Diumenge, 29 març de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 230'
09.50
Seguridad vital
Programa sobre educació vial amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dóna veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
10.20
Maestros de la costura
Diego Villalba, director creatiu d'Alfredo Villalba Atelier, i la influencer Alexandra Pereira, més coneguda com Lovely Pepa, descobreixen als aprenents el veritable significat de la paraula luxe. Al Parador Nacional de Turisme de Sigüenza, a Guadalajara, els concursants es converteixen en els costurers de la Cort de Castella i han de confeccionar el vestuari de dues dames de la noblesa. La dissenyadora Arantza Vilas, encarregada de confeccionar el vestuari de la sèrie Joc de Trons, segueix molt de prop aquesta prova. Per convertir-se en finalistes, els aspirants han de convèncer el jurat actualitzant un vestit de convidada de noces. El dissenyador Roberto Diz els anima a renovar l'armari amb classe en un repte en el qual participa també Lorenzo Caprile.
Altres
Durada: 165'
13.05
Españoles en el mundo
Avui: Chiapas i Johannesburgo.
Altres
Durada: 115'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Quiéreme cuando puedas
La Michelle, una professora de secundària, demana consell a la seva amiga Katja quan un dels seus millors alumnes decideix deixar els estudis. El Freddy ha consumit drogues i els seus pares no volen que segueixi estudiant, però aquests no són els motius de la seva absència a classe.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Sin talento para el amor
Els Klüber, un matrimoni, es plantegen una altra vida que els porta a estar en diferents ambients i llocs, on el que valoren cada un d'ells, en un lloc i altre, no té res a veure.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Inseparable
La Christine està a punt de fer els quaranta i no ha estat lleial amb la seva amiga Doro, ja que té una relació oculta amb el Richard, el seu marit.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Proyecto Rampage
El primatòleg Davis Okoye, un home que manté les distàncies amb altres persones, té un sòlid vincle amb el George, el'extraordinàriament intel·ligent goril·la d'esquena platejada al qual ha estat cuidant des que va néixer. Però un experiment genètic surt malament i aquest afable simi es converteix en una enorme i embravida criatura. A més, aviat es descobreix que hi ha altres animals amb la mateixa alteració. Quan aquests depredadors alfa acabats de crear arrasen Amèrica del Nord, l'Okoye s'uneix a un enginyer genètic sense prestigi per aconseguir un antídot.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: Iron Man
L'estil de vida de l'enginyer i multimilionari Tony Stark canvia radicalment quan és segrestat a l'estranger. Durant el captiveri, dissenya una armadura perfecta que li permet alliberar-se i fugir. Aquesta experiència fa que quan torna als Estats Units desitgi canviar el rumb d'Indústries Stark, empresa que fins ara ha estat subministrant armes al govern americà. Això no agrada gens al seu oncle, l'Stane, que s'ha fet càrrec de la companyia durant la seva absència.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.35
Pel·lícula: Como perros salvajes
Tres exconvictes són contractats per dur a terme un segrest a la ciutat de Los Angeles. Després de fallar en l'intent, tots tres es veuen involucrats en una fugida que provoca que les seves vides estiguin fora de control, la qual cosa els obliga a llançar-se a la carretera i intentar no tornar a la presó costi el que costi.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 175'