Franja La 2

Diumenge, 29 març de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Coro RTVE catedral Ávila. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 40'
08.40
Qué es la belleza
Estados Unidos, Miami
A l'assolellat estat de Florida, a Miami, Julia Held està revisant les últimes tendències en el culte al cos: els nous i agonitzants exercicis de condicionament físic, l'últim crit de dietes suposadament saludables i el lífting vampir.
Documentals
Durada: 30'
09.10
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
09.15
Medina en TVE
Congreso FICRT sobre tolerancia (II)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
La fe de Germán y Rosario
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
50 preguntas sobre la misa
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Empezar de nuevo
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Desde la capilla de la sede de la Conferencia Episocopal de Madrid
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 45'
11.15
Pueblo de Dios
Ceuta, evangelio en la periferia de Europa
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.40
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.40
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.10
Un país mágico
Huesca
Osca és la ciutat escollida aquesta setmana, on es descobreixen els secrets de l'ultramarins més antic d'Espanya i es coneix la jota que més passions desferma a la província, entre moltes altres coses.
Altres
Durada: 60'
14.10
Detrás del instante
Pablo Juliá
El 1982, a la campanya electoral de les eleccions andaluses, Pablo Juliá va cobrir una roda de premsa de Manuel Fraga. El que no s'imaginava és que sortiria d'aquell acte amb una instantània, fruit de la perspicàcia i la paciència, en què el líder d'Aliança Popular demanava el vot per al PSOE.
Documentals
Durada: 30'
14.40
Extrañas maravillas del mundo
En l'episodi d'avui es troba explicació per a alguns dels fets més estranys de la naturalesa, es coneix un grup de rates africanes que salva vides humanes detectant mines antipersones, i es continua descobrint un estrany llac on les flors brollen sota l'aigua.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Presa contra depredadores: la supervivencia en el Serengeti, Una manada en guerra i Planeta selva: Selvas en las nubes: Costa Rica: La selva tropical nuvolosa és un ecosistema peculiar que creix en regions equatorials enfilat a cims que ascendeixen per sobre dels dos mil metres d'altura, on els núvols deixen aigua de forma permanent i el clima és fred. Aquí viuen el quetzal, diverses espècies de colibrís i serps, entre d'altres.
Documentals
Durada: 130'
18.30
El señor de los bosques
Las Juntas del Valle de Iruelas
L'imitador Raúl Pérez porta els seus desenes de personatges fins a les Juntes de la Vall d'Iruela. Amb Vicente Sevilla recorren aquest paratge en el qual troben el perfumat bolet de l'anís. A més, descobreixen la important presència d'aigua en aquesta vall i aprenen a localitzar rius subterranis.
Documentals
Durada: 30'
19.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
19.05
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Kan
La Chuya Highway de Altair
Miquel Silvestre es troba a la regió siberiana de l'Altai rus, una serralada de gran bellesa i diversitat natural. Recorre una de les carreteres més escèniques del món, la coneguda com Chuya Highway o Chusky Trail.
Documentals
Durada: 25'
19.30
Un país mágico
Castellón
La ciutat màgica d'avui és Castelló, on es descobreixen els secrets del castell que va donar origen a la Capital de la Plana i se sap perquè brolla sang d'algunes de les seves roques. A més, es coneix l'origen de la imatge que s'ha convertit en patrona de la ciutat i es visita un dels teatres amb millor acústica d'Espanya.
Altres
Durada: 65'
20.35
El documental de La 2
Espai en què s'ofereixen els millors treballs documentals de l'àmbit nacional i internacional. Es combinen documents actuals amb aquells que han fet història.
Altres
Durada: 50'
20.35
This Is Art
Culpa
Segons la cultura judeocristiana, la culpa acompanya l'home des que Eva va menjar el fruit prohibit, i són molts els artistes que han retratat aquesta escena. El programa visita l'església de Sant Climent de Taüll, del segle XII, en la qual els grans ulls de Crist vigilen des de l'absis central, i a Munic la magnífica església dels germans Assam, una joia rococó amb els confessionaris més bells de la història de l'art. A més, les paraules de l'escriptor rus Aleksander Puixkin i de l'autor anglès William Shakespeare porten l'espectador fins a la culpabilitat més cruel, la qual tan sols troba descans després de la mort.
Altres
Durada: 50'
21.25
Imprescindibles
Inclou Emilio Lledó, mirar con palabras
Documentals
Durada: 65'
22.30
Versión española: ¡Atraco!
El 1956, després que dos lladres argentins assaltin una joieria, es posa en marxa un operatiu policial que acaba amb la detenció i empresonament dels delinqüents. No obstant això, el botí no apareix, i la seva recerca posa de manifest una trama complexa de complicitats.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.15
Pel·lícula: El jugador
Jim Bennett és un professor de literatura d'universitat amb un problema greu. Li agrada massa apostar, tant que es pot arribar a considerar una addicció. A causa de la ludopatia, el professor ara té molts deutes que ha de saldar, deutes que el condueixen cap a noves amistats gens recomanables.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.55
Pel·lícula: Chavela
Viatge a través de la vida i la música de l'iconoclasta artista Chavela Vargas. Partint d'una entrevista realitzada en un moment difícil de la seva vida, just abans del seu viatge a Espanya, aquest documental explora totes les etapes de la seva vida, des del seu naixement a Costa Rica fins a la seva mort el 2012.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.30
Robert Doisneau: A través de la lente
Parlar de Robert Doisneau és parlar d'un dels pilars fonamentals de la fotografia del segle XX. A través d'una selecció de fotografies i vídeos de la seva esfera personal i professional, i d'una sèrie d'entrevistes a persones del seu entorn més proper, es contextualitza la magnitud del que va suposar la figura de Robert Doisneau.
Documentals
Durada: 80'
04.50
Extrañas maravillas del mundo
La naturalesa està plena de fenòmens inesperats, inexplicables i difícils de capturar amb càmeres. Aquesta sèrie documental intenta explicar els successos més sorprenents que tenen lloc a la Terra.
Documentals
Durada: 50'
05.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'