Programació TV3

Divendres, 14 juliol de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
El programa entrevista Meritxell Batet, secretària general adjunta del grup socialista al Congrés dels Diputats. La tertúlia incorpora avui Montserrat Guibernau, doctora en Teoria Social i Política a la Universitat de Cambridge. Després, es planteja si es prenen massa medicaments diaris i què s'hi pot fer. També s'entrevista Vanesa Travieso, autora del web www.ponorden.com i organitzadora professional. A més, Àlex Gorina comenta les estrenes de cinema i Núria Jorba exposa com canvia el sexe amb l'edat.
Altres
Durada: 325'
13.25
Espai Terra
Eduard Querol visita Aldea, al Baix Ebre, per conèixer una empresa especialitzada en el cultiu de plantes silvestres. Les fan créixer fins que es poden replantar a la natura i així ajudar la regeneració d'entorns vegetals que necessiten ajuda per revitalitzar-se.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Xatorejo
Programa gastronòmic que té com a objectiu permetre a cuiners i cuineres professionals d'arreu del Catalunya mostrar els seus plats.
Altres
Durada: 15'
16.00
Nashville
El temps ho canvia tot
La Juliette vol tornar als escenaris ja, però la proposta que li ofereix la discogràfica no la convenç. La Rayna, mentrestant, va a veure la germana del Deacon per buscar ajuda i suport, mentre ell brega a casa amb l'adolescència de la Maddie.
Sèries
Durada: 50'
16.50
Unitat d'investigació
En cos i ànima
Apareix el cadàver d'un tal Patrick Vianet en un bosc. La seva dona no aconsegueix entendre com ha pogut passar una cosa així perquè la nit anterior va trucar-li dient que anava a sopar amb un client. Les investigacions revelen que el Patrick tenia una doble vida i que la seva feina com a comercial d'un laboratori farmacèutic li feia tenir una clientela molt especial.
Sèries
Durada: 60'
17.50
Divendres
Avui es troba l'últim finalista del Divendres per Catalunya, el concurs de coneixement del territori sobre tot el que s'ha viscut i explicat durant les vuit temporades del programa. Per la seva banda, Marc Giró torna amb la seva secció de bones maneres per recordar com comportar-se amb elegància en la vida quotidiana. A més, s'analitza l'actualitat política, cultural i social de la jornada amb alguns dels analistes habituals del programa.
Altres
Durada: 190'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Zona zàping
Aquesta setmana es mostra el duet de Gerard Piqué amb Pikotaro, l'artista japonès autor del hit I have a pen, I have an apple. També se sap què li va passar a una reportera en directe per desaparèixer de la pantalla i es mostren les habilitats futbolístiques del fill d'Iniesta.
Altres
Durada: 40'
22.40
La gran pel·lícula: Al límit de l'endemà
En un futur no gaire llunyà, una raça alienígena envaeix la Terra després d'un atac imparable que cap unitat militar és capaç de repel·lir. Quan sembla que per fi ha sorgit una arma capaç d'enfrontar-se als invasors, el comandant William Cage, Oficial de Relacions Públiques de l'exèrcit conjunt creat per lluitar contra els extraterrestres, acudeix a parlar amb un superior per analitzar les estratègies de comunicació.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.45
Pel·lícula: Peggy Sue es va casar
La Peggy Sue, una mare de família desil·lusionada i divorciada, es desmaia en l'aniversari de la seva graduació de l'institut i es desperta als anys 60, precisament en l'època adolescent en què es va enamorar del seu futur exmarit. Mentre troba la manera de tornar al futur, conviu amb els pares i va a l'institut com una més.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.25
Gran reserva
Xou: Guaita què fan ara (III) i (IV)
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 50'
03.15
Tria 33
Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
Altres
Durada: 5'
03.20
Ritmes a l'aula
Guillem MiTchel. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
03.50
Cava de blues
Martini Surfers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.35
Fusió i swing a l'estudi
Àlex Ventura, Teràpia de Grup. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.20
Ritmes a l'estudi
Zayas. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 35'
05.55
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 5'