Programació La 2

Divendres, 14 juliol de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La loba de Yelowstone
Ella decideix abandonar als pocs llops que queden en el seu ramat després d'una època d'escassetat. Esdevé una lloba solitària que aprèn a comportar-se com un llop mascle i, amb astúcia, coratge i sort, aconsegueix formar la seva pròpia bandada als boscos de Yellowstone durant sis anys.
Documentals
Durada: 50'
07.50
Brain Games
Inclou La lógica i Rostros: El reconeixement facial dels humans permet saber si algú no és feliç o si algú és una amenaça en potència, per exemple.
Documentals
Durada: 65'
08.55
Página 2
Especial verano
Aquesta setmana s'emet un programa especial d'estiu per tancar la temporada, en què hi ha tres entrevistes. Óscar López parla amb els escriptors Gabi Martínez, Santiago Posteguillo i Marc Pastor. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
10.55
Army wives
Sèrie que explica la vida d'un grup de dones que viu amb els seus marits en una base militar. Mentre els seus familiars serveixen el seu país, elles s'enfronten a les pressions i a les tradicions que imposa la vida a l'exèrcit.
Sèries
Durada: 40'
11.35
Las riberas del mar océano
El archipiélago canario. Costas volcánicas
Aquesta sèrie documental estudia l'evolució de la costa espanyola, urbanitzada en més del 70% de la seva superfície, així com la riquesa dels ecosistemes aquàtics.
Documentals
Durada: 55'
12.30
Mañanas de cine: Los jueces de la Biblia
Amb el Josué i els Jutges, els israelites van passar llargs anys d'opressió. Malgrat tot, el poble va considerar els seus caps com a redemptors enviats del cel. Aquests caps, coneguts amb el nom de Jutges, van complir la seva missió de guies del poble israelita.
Pel·lícules
Durada: 100'
14.10
Trotamundos
El Atlántico medio de Estados Unidos
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 50'
15.00
El triunfo del tomate
L'original tomàquet peruà era de color groc i els conqueridors l'apreciaven per la seva flor. A Europa, es va anar arrodonint i tornant vermell. L'obsessió d'avui dia amb la forma, la mida i la seva llarga durada l'ha fet esdevenir un fruit insípid.
Documentals
Durada: 50'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Grandes viajes ferroviarios continentales: De Sofía a Estambul, Anh en Gran Bretaña i Patrimonio de la Humanidad: Budapest a orillas del Danubio, Hungría: En 1896 era una ciudad de ensueño para los europeos. Tenía metro con electricidad, algo desconocido en el resto de Europa, inaugurado este mismo año. La emperatriz Isabel de Baviera la visitó muy a menudo.
Documentals
Durada: 130'
18.40
El escarabajo verde
Humo a la vista
El fum és la primera baula de l'operatiu d'incendis però potser la part menys valorada, per això aquest capítol del programa vol fer-lo visible. Quan detecten una columna de fum, els escoltes d'incendi donen per ràdio les coordenades i és crucial que la informació sigui de qualitat, perquè és la clau per a una actuació eficient i que tot quedi en un ensurt.
Altres
Durada: 30'
19.10
Trotamundos
Uruguay-Paraguay
Un viatge pels dos països menys coneguts de Sud-amèrica, Uruguai i Paraguai. Es visiten els seus llocs més destacats, com Montevideo, Cap Colom, Tacuarembo, Asunción i Trinidad. Un repàs amè a la seva història i la seva cultura.
Documentals
Durada: 55'
20.05
España entre el cielo y la tierra
Susurrando romanceros
Les aigües del Duero abandonen la província de Burgos i penetren en la de Valladolid. Fa mil anys es parlava ja del castell de Peñafiel com de la Penna Fidele.
Documentals
Durada: 55'
21.00
Historia de nuestro cine: Las cosas del querer II
Després de la separació del grup musical, la vida de la Pepa continua amb èxit al costat del Juan. Per la seva banda, el Mario marxa a l'Argentina. No obstant això, l'assassinat a sang freda del Juan provoca que la Pepa vagi a Buenos Aires, on es retroba amb el Mario.
Pel·lícules
Durada: 185'
00.05
Documaster
Inclou La evolución del mal: Saddam, el carnicero de Bagdag i La evolución del mal: Tojo, la navaja japonesa del miedo: Hideki Tojo va ser un militar japonès destacat que va arribar a ser primer ministre del Japó durant la Segona Guerra Mundial, entre el 1941 i el 1944. Va ser l'artífex intel·lectual de la invasió japonesa de Manxúria i l'atac a Pearl Harbour.
Documentals
Durada: 100'
01.45
Los jinetes del alba
La Raquel té cura de l'esquena del Martín. La Marian, lleument gelosa, desconfia d'aquesta relació. Paral·lelament, comença la Revolució d'Octubre, i el Martín s'uneix als revolucionaris.
Sèries
Durada: 60'
02.45
Trotamundos
Islas remotas: las islas Marshall
Interessant recorregut per la cultura i les tradicions d'aquestes remotes illes situades a l'oceà Pacífic, pertanyents a la Regió de Micronèsia.
Documentals
Durada: 55'
03.40
Documenta2
Inclou La lista de Varian Fry
Documentals
Durada: 55'
04.35
Relatos de Zambia
Pesos pesados de la naturaleza
Hi ha un lloc al sud de l'Àfrica on conviuen alguns dels animals més grans del planeta. Elefants, girafes, hipopòtams i cocodrils del Nil, tots amb un pes de més d'una tona. Però és l'època més calorosa i seca de l'any.
Documentals
Durada: 50'
05.25
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 35'