Programació La 1

Divendres, 14 juliol de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo. Presentador: Albert Martínez.
Informatius
Durada: 45'
07.15
Vive San Fermín
Retransmissió en directe de l'encierro del dia des de Pamplona. A més, es fan connexions en directe, es parla dels protagonistes de la jornada, s'emeten reportatges i s'ofereix un resum de la corrida del dia anterior.
Altres
Durada: 75'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.05
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.Inclou Amigas y conocidas. Presentado por Inés Ballester.
Altres
Durada: 200'
13.25
Torres en la cocina
Ceviche y pollo salteado
Avui els Torres cuinen un ceviche, però preparat amb sopa de blat de moro. Com a segon, un saltat de pollastre, gambes i fideus amb aires orientals. Per acabar, el Sergio i el Javier competeixen en un repte original. Cuinen crispetes, unes salades i les altres dolces.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'Estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Emissió de la tretzena etapa, de 101 km.
Esports
Durada: 60'
17.05
Servir y proteger
L'Alicia interroga el doctor Alba, que es reafirma a l'hora de cobrir la coartada del Quintero. Mentrestant, l'Óscar diu a la Salima que continuarà sent la seva prostituta particular. El Jairo, per la seva banda, regala un vestit de bus a la Paty i aquesta es burla d'ell.
Sèries
Durada: 50'
17.55
Acacias 38
La Fabiana no vol revelar a la Cayetana la identitat del seu pare. Mentrestant, la Casilda vol brodar un mocador com els que feia l'Elvira per regalar-li a la María Luisa. La Susana, per la seva banda, demana ajuda per homenatjar l'Elvira perquè creu que això ajudaria el Simón.
Sèries
Durada: 55'
18.50
Centro médico
A través d'alguns actors, que fan el paper de metges i infermeres, es recreen històries basades en casos clínics reals, curiosos i atractius.
Altres
Durada: 35'
19.25
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Pel·lícula: Los fantasmas de mis exnovias
Connor Mead és un fotògraf solter conegut, amant de la llibertat i de la independència, que és assetjat pel fantasma d'una xicota del passat durant el casament del seu germà petit.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.45
Pel·lícula: Te puede pasar a ti
Les aspiracions del Charlie són molt senzilles. Vol ser un bon policia, un bon marit i un bon pare. La dona, però, no pensa el mateix. Per a ella només existeixen els diners. Un dia el Charlie coneix la Ivonne, una cambrera plena de deutes a qui promet ajuda econòmica en el suposat cas que el número de loteria que acaba de comprar resulti premiat.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.20
Pel·lícula: Ayer éramos unos desconocidos
La Sophie és una jove professional arrogant i ambiciosa que manté una relació estranya amb el seu veí, a qui acaba de conèixer en una estació de tren. També té una relació tensa amb el seu pare, sobretot després d'haver-li regalat un viatge a Venècia pel seu aniversari.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.40
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 50'
05.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'