Programació TV3

Dimecres, 8 febrer de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca de carquinyoli amb pernil
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Marcel torna els diners que havia robat al Marc i s'acomiada d'ell per sempre. Paral·lelament, la Cati està tipa de les anades i vingudes del Quim i del Marc amb el Marcel i passa d'ells. Més tard, el Quim queda per sopar amb els seus dos fills, però el Marc té un atac de gelosia. L'Ivan, per part seva, fa malbé un quadre del Valeri i, perquè no s'enfadi, li fa creure que l'ha venut. El Valeri, convençut que els seus quadres són bons, decideix que buscarà una galeria per exposar, però l'Ivan pateix pel noi i li confessa la veritat. Mentrestant, l'Eva ha de passar la nit fora pel tema de l'assaig clínic i, en sortir de casa ella i el Pep, es troben amb la Gina, que de seguida nota que passa alguna cosa. Posteriorment, la Gina i la Marta fan les paus. La Gina li explica que l'Eva passarà la nit fora amb el Pep i la Marta especula amb la possibilitat que estiguin junts. A més, el Juli ha tornat de Nova York i ell i el Jordi es presenten a casa de la Sílvia amb la intenció de sopar tots tres junts, però la Sílvia no pot sostenir la situació i els fa fora sense explicar-los el que li ha passat. Finalment, el Juli confessa al Jordi que les coses amb l'Anna van malament i que no sap si tornarà a Nova York.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Oswald. El Falsificador: La sèrie
Kike Maíllo i Oswald Aulèstia mantenen una relació cada vegada més pròxima, amb trobades constants. Però, un dia, Oswald torna a desaparèixer. Tot apunta que l'han detingut i ha estat extradit als Estats Units. Oswald es troba en una presó de Chicago i l'equip del documental viatja a Illinois per completar un retaule de personatges crepusculars, lluny dels seus dies de vi i roses. En aquest capítol es dona a conèixer un Oswald absolutament diferent del que s'havia vist fins ara. Testimonis pròxims a ell, com el seu advocat nord-americà, el seu traductor a la presó o un company de cel·la, ajuden a dibuixar aquesta nova etapa d'Oswald: gran, decaigut i en cadira de rodes mentre compleix condemna en una presó d'Illinois. (Últim capítol.)
Documentals
Durada: 40'
22.45
El negre de Banyoles
Josep Maria Espinàs
El programa dedica el tercer capítol a l'escriptor Josep Maria Espinàs, una figura de referència de les lletres catalanes, mort recentment als 95 anys. Josep Maria Espinàs era sens dubte l'escriptor del ritme, el cant i la cadència musical. Dora Mangara es troba amb l'editora Isabel Martí, que li obre les portes de La Campana, l'editorial que va fundar conjuntament amb Espinàs i que ha publicat tots els seus llibres. Així mateix, Mangara va fins a Ribes de Freser, on viu una persona que té exactament la mateixa edat que tenia Espinàs, a més de caminar i cantar com ell: Marina Vilalta, la pastora més gran de Catalunya. A més, al plató, la conversa gira al voltant de complexos, perfils i humor amb Saray Cerro, humorista i comunicadora valenciana.
Altres
Durada: 35'
23.20
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 125'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 155'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'