Programació La 2

Dimecres, 8 febrer de 2023
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
07.05
Flash moda
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
08.10
Superascensores, el límite es el cielo
L'ascensor és un mitjà de transport la mecànica del qual no es veu quan es fa servir. És el mitjà més utilitzat del món: cada dia, més de mil milions d'éssers humans pugen a algun ascensor. A més, des que es va crear el 1853, ha seguit l'evolució industrial i ha acompanyat les noves tecnologies.
Documentals
Durada: 45'
08.55
Pipper en ruta
Cuenca
El Pipper viatja a la província de Conca en companyia del Pablo. Allà visiten el Parc Arqueològic de Segóbriga i recorren un espai emblemàtic de la regió muntanyenca de Conca, els Callejones de las Majadas.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.50
Mi lugar de retiro
Refugios familiares
Des d'allò exòtic fins a allò artístic, passant per la simple diversió, aquest episodi és un viatge als refugis de tres famílies molt diferents: una casa davant d'un llac, un refugi per a artistes i un espai d'alt nivell i baix manteniment.
Documentals
Durada: 25'
11.15
Into the blue
Las islas Forgotten
Al centre del Triangle de corall hi ha les illes Forgotten, els esculls més verges d'Indonèsia i un dels últims paradisos marins. Aquestes illes són especialment apropiades per observar com es relacionen tots els elements de la cadena alimentària del món submarí.
Documentals
Durada: 55'
12.10
Mañanas de cine: El rostro impenetrable
Després d'assaltar el banc d'una petita localitat, dos malfactors, el Kid i el Ded, emprenen la fugida. Acorralats pels guàrdies rurals, el Ded escapa amb el botí i abandona el seu company, que és detingut. Després de cinc anys de reclusió, el Kid localitza a la localitat de Monterrey el Ded, que ara ostenta el càrrec de xèrif.
Pel·lícules
Durada: 135'
14.25
Las recetas de Julie
La Côte Bleue, de Marsella a Martigues
A la Costa Blava, entre Marsella i Martigues, la Julie prepara tres receptes amb productes propis de la zona.
Altres
Durada: 50'
15.15
Mi lugar de retiro
Lugares con arte
Capítol que mostra l'estudi d'un artista al costat del llac, una masia amb forma de tenda de campanya i un refugi de pesca únic en el seu gènere.
Documentals
Durada: 30'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.25
Grandes documentales
Inclou Cefalópodos, el reino de las ventosas i Into the blue: Bali: Bali és l'indret més visitat d'Indonèsia i el programa en recorre els fons marins. Les seves aigües acullen grans criatures com el peix lluna, corals de formes estranyes i atapeïdes, diversos exemplars de nudibranquis i esculls artificials que ha introduït l'home per generar riquesa.
Documentals
Durada: 105'
18.10
Documenta2
Inclou Amazonia, el mundo perdido
Documentals
Durada: 45'
18.55
Secretos de los quesos
Inclou Los queseros de Vermont. Vermont, Estados Unidos i Roquefort, revisitando el rey de los azules. Francia: El roquefort és el formatge blau més important, un dels més antics del món i un dels pocs formatges blaus que encara s'elaboren amb llet crua. Per saber què ha canviat des de la seva darrera visita al poble de Roquefort-sur-Soulzon, el Will i l'Ellie s'informen amb els fabricants locals.
Documentals
Durada: 50'
19.45
Arqueomanía
Fundadores de ciudades
Lliurament que investiga què va propiciar que els fenicis i altres navegants cananeus arribessin fins a l'Oceà Tenebrós i fundessin nombroses ciutats per les costes de tres mars.
Documentals
Durada: 30'
20.15
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre presta una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 25'
20.40
Mi lugar de retiro
Granjas históricas
Les tres propietats que apareixen en aquest episodi són plenes de caràcter: Moosepoint, un increïble refugi de luxe de 12.000 peus quadrats; Toanche, una cabana més modesta, i una cabana clàssica i senzilla, sense Internet ni televisió.
Documentals
Durada: 20'
21.00
Espacios increíbles
El George coneix una parella que crea un cau màgic per al seu fill petit amb l'ajuda d'un avi hàbil, mentre que un tècnic d'avions converteix la carcassa d'un motor a reacció en una caravana supersònica.
Documentals
Durada: 50'
21.50
Las tres puertas
Només uns dies després de conèixer la representant d'Espanya a Eurovisió per al 2023, Pastora Soler recorda el seu pas pel certamen musical el 2012, en què va interpretar el tema Quédate conmigo. Així mateix, relata com va superar la crisi de pànic escènic que va patir fa uns anys i la feina que va fer per tornar a ser una de les artistes musicals de més èxit a Espanya. A continuació, María Casado conversa amb Javier Castillo, conegut artísticament com a Poty. El públic té ocasió de descobrir la trajectòria apassionant del conegut ballarí i coreògraf. La tercera i última convidada de la nit és Patricia Ramírez, una de les psicòlogues més mediàtiques. María Casado té l'oportunitat de conversar amb ella en intimitat, per identificar alguns dels problemes mentals que tothom afronta al seu dia a dia. La seva manera d'entendre la psicologia, propera i directa, ha convertit Patricia en tota una influència a les xarxes socials, on acumula un gran nombre de seguidors.
Altres
Durada: 60'
22.50
Documaster
Inclou Cuenta atrás para la rendición. Los últimos 100 días: Avance en el este, Cuenta atrás para la rendición. Los últimos 100 días: Alemania en ruinas i Cuenta atrás para la rendición. Los últimos 100 días: Caída y liberación: 16 d'abril de 1945. L'Exèrcit Roig inicia la seva ofensiva a Berlín. Hitler s'adona que la guerra és una causa perduda. Mentrestant, Goebbels i la seva família es queden al búnquer del Führer. Finalment, Hitler i la seva dona, Eva Braun, se suïciden el 30 d'abril.
Documentals
Durada: 160'
01.30
Conciertos de Radio 3
Resumen Generación Guggenheim. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 25'
01.55
Documenta2
Inclou Amazonia, el mundo perdido: Per tota la conca de l'Amazones, els científics estan descobrint que el bosc tropical és qualsevol cosa menys terra verge: demostren com els primers humans van aconseguir modelar la selva amazònica que els envoltava i van posar així els fonaments d'una gran civilització.
Documentals
Durada: 55'
02.50
Espacios increíbles
El George coneix una mare decidida a convertir un garatge atrotinat en un refugi de tres habitacions per a la seva família. A continuació, visita una jove parella que intenta crear una casa de luxe en una casa flotant.
Documentals
Durada: 45'
03.35
Secretos de los quesos
Inclou Quesos de los pastores de los Pirineos: España y Francia i Quesos de la Mancha y cabrales: España: El Will i l'Ellie visiten a la Manxa diverses granges que continuen elaborant formatge manxec de llet crua amb mètodes tradicionals. Després, es dirigeixen al nord-oest, a les muntanyes dels Picos de Europa, per trobar el cabrales, el formatge blau més famós d'Espanya.
Documentals
Durada: 45'
04.20
La vida a todo color, con David Attenborough
El color como disfraz
Aquest episodi revela que alguns animals fan servir el color per a amagar-se i desaparèixer, o bé per a enganyar i confondre.
Documentals
Durada: 60'
05.20
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'