Programació La 1

Dimecres, 8 febrer de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
El Manuel impedeix que el Curro descarregui la seva ira sobre la Jana. El marquès pren cartes en l'assumpte, i no només renya el Curro, sinó que ordena cridar la Jana perquè en doni la seva versió i perquè el Curro li demani perdó. Mentrestant, la marquesa vol celebrar el seu aniversari amb una gran festa, la qual cosa molesta la Catalina i la Simona, que no comprenen que no es respecti el dol pel Tomás. Paral·lelament, la Pía no torna i la Petra intenta dur a terme les seves funcions i preparar el menú per a la festa. Però quan ja dona per fet que no tornarà mai, la Pía apareix. El Manuel, per part seva, continua intentant millorar la seva relació amb la Jana, però aquesta continua esquiva. A més, la Teresa renya el Mauro perquè la Jana el va veure sortir de l'hangar, i l'avisa que no mentirà més per ell i la Leonor.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
La Demelza adverteix al Ross que s'ha de distanciar dels contrabandistes després de les detencions, però encara necessiten els diners. El Dwight, per part seva, està preocupat per una pacient, la Rosina Hoblyn, però està una mica distret pel retorn de la Caroline Penvenen, que s'espera que anunciï el seu compromís amb l'Unwin Trevaunance en un sopar per a la noblesa local.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Viaje al centro de la tele
Programación infantil
Espai que fa un viatge trepidant pels programes infantils que han entretingut, educat i divertit diverses generacions.de nens a Televisió Espanyola. El programa rememora espais com ara Los Chiripitifláuticos, Los Payasos de la Tele, Barrio Sésamo, Los Lunnis, Pinnic, La bola de cristal, Las marionetas de Herta Frankel i Sabadabada, entre molts altres.
Altres
Durada: 45'
22.50
Días de tele
El día que todos nos reímos a la vez
El programa es pregunta si l'humor és la millor teràpia per a les desgràcies i analitza què fa riure actualment. El 1985, un duo còmic anomenat Martes y Trece va unir tot Espanya en una sola riallada, i tot gràcies a les empanades més famoses de la televisió: les de Móstoles. Els integrants del duo, Josema Yuste i Millán Salcedo, visiten l'espai i expliquen com es va gestar el seu famós sketch. Més tard, el periodista Pablo Batista rememora la nit de Cap d'Any del 85 i les actrius Loles León i Esther Arroyo parlen sobre la importància de viure amb humor. Posteriorment, la periodista Mariola Cubells desgrana la tele de l'època i els còmics Joaquín Reyes i Victoria Martín parlen sobre l'humor com a professió. Finalment, Victoria i Carolina Iglesias entrevisten Júlia Otero en un especial del seu pòdcast Estirando el chicle.
Altres
Durada: 130'
01.00
Comando actualidad
Inclou No pego ojo i ¿Esto quién lo paga?
Altres
Durada: 115'
02.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
05.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'