Programació La 2

Dimarts, 13 novembre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Para todos La 2
La revolució tecnològica i l'internet de les coses són els protagonistes del programa d'avui. A més, s'entrevista Neus Roig, autora de No llores que vas a ser feliz, que aborda el robatori de nadons a Espanya.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
El valle indómito
El gran meandro
El Big Bend té més de dues milles de llarg, és un dels meandres més grans al llarg del riu Luangwa a Zàmbia. És un lloc concorregut, llar d'un grup d'hipopòtams que es delecten a les seves piscines profundes, un punt important d'encreuament per als elefants i altres animals i un lloc per beure.
Documentals
Durada: 60'
09.00
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.55
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: Qué hace de mí quien soy: El cerebro es plástico, las experiencias lo modifican y retiene los cambios. No solo las actividades que uno realiza determinan quién es, es el sentido del yo, probablemente lo más misterioso del funcionamiento del cerebro.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Mi familia en la mochila
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 50'
12.35
Mañanas de cine: La estampida del noroeste
La vida de Dan Bennett sempre havia discorregut sense preocupacions. No obstant això, tot canvia quan rep una carta del capatàs del ranxo del seu pare, en la qual se l'informa de la mort del Sr. Bennet, el seu progenitor.
Pel·lícules
Durada: 75'
13.50
Destino: España
Galicia
Una mostra de la visió dels estrangers que viuen a la comunitat de Galícia.
Altres
Durada: 55'
14.45
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Varsovia a Cracovia
El presentador s'endinsa en el cor de l'Europa central per visitar un florent país on l'est es troba amb l'oest. Portillo estudia com Polònia va ser primer sotmesa i més recentment reformada mentre recorre el seu rutes històriques.
Documentals
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou El regreso de los leones i Los suricatos 3D
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Quiénes seremos?: Al llarg dels últims cent mil anys, l'espècie humana ha fet un llarg viatge gràcies al seu cervell. Es dirigeix cap a un canvi fonamental entre el cos, el cervell i el món exterior. Està fusionant la seva biologia amb la seva tecnologia i això determinarà qui serem.
Documentals
Durada: 50'
19.00
Código final
Entreteniment, cultura i sentit de l'humor es combinen en aquest concurs diari que transcorre en un plató giratori. A cada programa hi participen cinc concursants que han d'anar superant diferents fases amb un objectiu, vèncer el guanyador del dia anterior en el duel final i guanyar el superpot.
Altres
Durada: 65'
20.05
Comida al descubierto
Azafrán, yogur griego y alubias
El Jimmy viatja aquest cop fins a Grècia per entendre el costat fosc del iogurt grec. Per la seva banda, la Kate va al Marroc a la recerca de safrà i vol descobrir per què és l'espècia més cara del món. I el Matt esbrina els perills que amaguen els fesols.
Documentals
Durada: 25'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Página 2
Santiago Posteguillo
L'espai compta amb l'escriptor Santiago Posteguillo, que parla de la seva nova novel·la, Yo, Julia, guanyadora del Premi Planeta, que recrea la història de l'emperadriu romana Julia Domna. A més, el programa mostra el projecte Relat-hos de l'Hospital Universitari de Bellvitge, repassa les principals casa-museus d'escriptors i Esteban Beltrán Verds recita un dels seus poemes.
Altres
Durada: 30'
21.30
¡Cómo nos reímos! Xpress
Chiquito (III, IV)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 30'
22.00
Cachitos de hierro y cromo
Cachitos Featuring
Aquesta setmana es repassen algunes de les col·laboracions entre cantants més representatives de l'arxiu de RTVE.
Documentals
Durada: 60'
23.00
La hora musa
El programa musical compta amb la música en directe de Marlango i The Hellacopters. A més, al terrat hi ha la cantautora Vega. I s'emet el reportatge de Víctor Clares sobre el White Album de The Beatles.
Altres
Durada: 60'
00.00
Documentos TV
Inclou Las finanzas del terror
Documentals
Durada: 65'
01.05
La guerra en el mar
La batalla de los submarinos alemanes
Després de la batalla de Jutlandia, el juny del 1916, va finalitzar la guerra dels cuirassats entre Gran Bretanya i Alemanya. Gran Bretanya no havia donat importància als submarins alemanys fins ara. Els submarins van prendre el relleu amb l'ordre d'aniquilar la marina britànica.
Documentals
Durada: 55'
02.00
Conciertos de Radio 3
Yogures de Coco. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'
02.35
1916
Dilluns de Pasqua del 1916. Professors, artistes i treballadors proclamen, en un manifest, el naixement de la República Irlandesa Independent després de 700 anys de domini britànic. L'aixecament va fracassar, però es van posar les bases de la futura independència. Aquest primer capítol analitza de quina manera van influir les idees filosòfiques de llibertat i igualtat, que es van desenvolupar al llarg del segle XVII a Europa, en l'expansió de la consciència nacional irlandesa entre sectors més amplis de la població, entre d'altres qüestions.
Documentals
Durada: 50'
03.25
Documenta2
Inclou El cerebro con David Eagleman: ¿Por qué te necesito?: Els éssers humans són criatures extremadament socials. El bon funcionament del seu cervell depèn del seu teixit social, confia en altres cervells per prosperar i sobreviure.
Documentals
Durada: 50'
04.15
Comida al descubierto
Dientes de niño, vino y ajo
El Jimmy descobreix el risc d'alguns dels anomenats berenars saludables adreçats als infants. A més, la Kate va a Romania i aprèn coses sobre el vi barat que exporten a Anglaterra. I el Matt es dedica a les olors, a investigar per què el bon all fa que tinguis tan mal alè.
Documentals
Durada: 25'
04.40
Destino: España
Andalucía
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat andalusa.
Altres
Durada: 55'
05.35
La reina de la caza
Les sabanes d'acàcies de l'Àfrica són l'hàbitat on viu un felí clapejat famós per la seva elegància i la seva velocitat, el guepard. Molts exemplars recorren les planes obertes del sud-est del Serengueti, a Tanzània.
Documentals
Durada: 25'