Programació TV3

Diumenge, 18 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 395'
12.35
Globus sonda
Òscar Fernàndez-Delta de l'Ebre
El periodista Òscar Fernández és un home d'emocions controlades. Això no obstant, en un vol en globus sobre l'espectacular paisatge del delta de l'Ebre potser se li descontrolen les emocions. El periodista lidera un dels programes insígnia de Catalunya Ràdio, el Catalunya Migdia. Avui parla del secret de l'èxit del programa en un vol diferent i en un clima molt especial com és el de les Terres de l'Ebre, i amb una convidada sorpresa molt bellugadissa, que acompanya Candela Figueras des del cotxe de seguiment.
Altres
Durada: 55'
13.30
Tot anirà bé
Tinc por
L'Oriol té dues grans pors. Té por de les rates i por de les altures. Però avui repassa algunes fòbies tan rares que semblen inventades, assisteix a una peculiar entrevista del mag del suspens i pateix les sessions d'una terapeuta molt especial.
Sèries
Durada: 60'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els morts del llac Constança
Una petita localitat costanera està consternada després de la troballa de dos homes assassinats seguint el ritu cèltic. Al costat de cada cadàver hi ha una màscara antiga que representa la forma en què aquesta persona ha mort. Davant de l'existència d'una tercera màscara que indica mort per ofegament, la policia estableix un dispositiu per tota la costa per detenir l'assassí.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Tarda de cine: Assassinats a Borgonya
La Mylène s'associa amb el Fred per resoldre l'assassinat del Morgana, un jove xef que ha estat trobat mort al Forges de Buffon amb els pulmons rebentats per l'efecte del nitrogen.
Pel·lícules
Durada: 95'
18.50
Tarda de cine: Annika Bengtzon: El testament de No
Annika Bengtzon assisteix al ball de gala del lliurament dels premis Nobel i allà, enmig de la flor i nata de Suècia i de tot el món, presencia un assassinat que sembla un atemptat polític. La periodista es comença a endinsar en l'entorn dels Nobel i descobreix un món ple d'interessos on es juga molt brut. Però després del primer assassinat en vindran uns quants més, tots relacionats amb els premis Nobel.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.25
Origen Catalunya
Fer-se un lloc entre els grans. Colònia/Munich
Es parla de l'exportació a la potència econòmica europea, Alemanya. Allà es pot degustar un menú molt complet. De primer, una bona paella feta amb arròs del delta de l'Ebre amb denominació geogràfica protegida i acompanyada amb vins del Penedès. De segon, carn de vedella alemanya marinada amb oli verge extra DOP Baix Ebre-Montsià. I, per postres, se celebra el dolç aniversari d'un matrimoni que regala catànies del Garraf.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
This Is Art
Malenconia
En aquest capítol, Ramon Gener viatja a Auvers-sur-Oise i recorre el mateix camí que va fer el gran pintor holandès Vincent van Gogh abans de morir. Es poden veure els mateixos paisatges, trepitjar els mateixos carrers i allotjar-se al mateix lloc on ho va fer l'artista. Ramon Gener mira d'entendre la seva profunda tristesa i si és cert que la melancolia fa que les persones siguin més creatives.
Altres
Durada: 60'
22.55
El divan
Àlex Rovira
Avui s'asseu al divan l'escriptor Àlex Rovira. Les contradiccions entre els principis propis i els interessos d'alguns clients van fer que decidís abandonar la investigació de mercats. Ja havia escrit, juntament amb Fernando Trias de Bes, el best-seller La bona sort. També tenia publicada La brúixola interior, un conjunt de cartes que reflexionen sobre les coses importants de la vida i que eren en realitat missives que s'escrivia per a ell mateix. Àlex Rovira reivindica una pedagogia de la sobrietat, la sostenibilitat i la solidaritat.
Altres
Durada: 60'
23.55
Mai neva a ciutat
Unes noces rurals
Emissió dels capítols Lisa i Unes noces rurals.
Sèries
Durada: 60'
00.55
Temps d'aventura
Espai dedicat a reportatges sobre esports d'aventura i risc.
Esports
Durada: 35'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Elio. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Dani Nel·lo & Mario Cobo. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 47'
04.17
Fusió i swing a l'estudi
Xavi Maureta Animals Exòtics. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 44'
05.01
Jazz a l'estudi
Manel Camp Quartet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 59'