Programació La 2

Diumenge, 18 agost de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
Cruce de caminos
Set pelegrins recorren set rutes del Camí de Sant Jaume dins de Galícia. El Víctor i la Coca comencen el Camí portuguès a Tui. El Dominic comença el Camí del Nord a Ribadeo. L'Érik i l'Óscar recorren la Via de la Plata en bicicleta. Tots ells van partir des de Càceres i ara es troben a Verín.
Documentals
Durada: 25'
07.55
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
08.00
Los conciertos de La 2
RTVE XIX Jóvenes Músicos I, parte 2. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
80 cm
Cap de Creus
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
Nuevos desafíos éticos: robótica
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
El empoderamiento de la mujer en el arte
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
El estilo halal
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Hijos bonsáis
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Artesanos de la fe
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Valdemoro, parroquia de la Asunción
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Marineros en tierra
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Al hilo del mundo
El Tíbet
L'artesania semblava pertànyer a una altra època. Es teixien teles a mà durant generacions, de vegades com si fossin secrets ben guardats. Tots ells produeixen els tèxtils més estranys i fins.
Documentals
Durada: 50'
12.50
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics. Avui es viatja a Huelva.
Altres
Durada: 35'
13.25
Deportistas de Eli-te
Julen Aguinagalde y Nere
Programa que pretén mostrar el costat més personal d'alguns dels esportistes espanyols que competeixen al nivell més alt.
Altres
Durada: 45'
14.10
Nacido explorador
Sudáfrica: tortugas y tsongas
Richard Wiese viatja a Sud-àfrica per buscar un dels animals més antics del món, l'amenaçada tortuga babaua. En un aiguamoll costaner, el Richard s'uneix a un membre de la tribu tsonga, que l'ensenya a pescar amb trampes fetes de canyes i coneix un projecte revolucionari.
Documentals
Durada: 25'
14.35
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
14.45
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
John Bishop
L'humorista John Bishop ve a cuinar amb Jamie Oliver i Jimmy Doherty al seu restaurant de la badia de Southend. Cuinen curri verd tailandès a l'estil vegetarià i lasanya. I, en la seva campanya de lluita gastronòmica, es preocupen pel que mengen els nens quan no hi ha escola.
Altres
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Historia de la vida: Paternidad, La manada: Monarcas en peligro i Amazonia desconocida
Documentals
Durada: 150'
18.45
Iber, pasión indómita
La unión hace la vida
A la vall de l'Ebre, el regant i l'home del camp formen part de l'ecosistema i estableixen unes relacions molt particulars amb la fauna salvatge. Malgrat l'alt cost del regadiu, la relació d'ajuda mútua i coexistència afavoreix l'equilibri entre l'agricultura i la fauna salvatge.
Documentals
Durada: 30'
19.15
Un país mágico
León
Avui és el torn de Lleó. El presentador passeja per Las Médulas, gaudeix d'una catedral màgica, es converteix en un autèntic templer, coneix els homes més forts del món i, com sempre en cada destinació, hi deixa una carta fins que es completi la baralla sencera.
Altres
Durada: 55'
20.10
Turismo rural en el mundo
Islas Canarias. El Hierro, La Gomera y La Palma
L'arxipèlag canari, a les seves set illes, compta amb un 40% d'espai protegit, tres reserves marines, quatre parcs nacionals i set reserves de la biosfera. En aquest viatge es visiten tres d'aquestes illes tan sorprenents: El Hierro, La Gomera i La Palma.
Documentals
Durada: 30'
20.40
El documental de La 2
Inclou Huellas terrestres vistas desde el cielo: La marca de los megalitos: Les pedres monumentals existeixen en nombroses cultures de tot el món, però a la costa atlàntica francesa i al Regne Unit és on hi ha els conjunts més antics i espectaculars. Els megàlits dibuixen conjunts imponents de menhirs que susciten nombroses preguntes.
Documentals
Durada: 55'
21.35
Ladrones del tiempo
Treball documental sobre el concepte del temps en les societats modernes.
Documentals
Durada: 55'
22.30
Versión española: Mi otro yo
La Fay s'estranya molt quan la gent comença a esmentar converses que sap que no ha mantingut, o jura que l'ha vist quan sap que era en un altre lloc. I comencen a passar coses més estranyes. Sent passos apagats darrere seu que van al mateix ritme que els seus i veu uns cabells pèl-rojos iguals que els seus que desapareixen per una cantonada. No sap si s'ho està imaginant tot.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.50
La huella del crimen
Jarabo
Adaptació per a TVE d'un quàdruple assassinat ocorregut el 21 de juliol del 1958. L'assassí pertanyia a una família adinerada de gran influència política i es feia dir José María Jarabo Pérez Morris.
Documentals
Durada: 70'
01.00
La huella del crimen
El caso del procurador enamorado
Roberto Prieto, casat amb la Carmen, filla d'un ramader salmantí, amb una vida social i política brillant després d'haver estat escollit procurador a corts pel terç familiar, s'enamora i manté relacions amb la mestra de la seva filla.
Documentals
Durada: 70'
02.10
La huella del crimen
El crimen del capitán Sánchez
1913. Madrid. El capità Sánchez té dues passions a la seva vida, el joc i la seva filla. Història d'un crim real ocorregut a Madrid el 1913.
Documentals
Durada: 70'
03.20
El círculo maléfico de Hitler
El auge y la caída de Reinhard Heydrich
L'esclat de la guerra comporta l'auge d'una de les figures més fanàtiques del cercle íntim del Führer, el responsable de les SS, Heinrich Himmler. Per fer realitat les seves idees retorçades i racistes, origen de l'Holocaust, Himmler compta amb el nazi més despietat de tots, Reinhard Heydrich.
Documentals
Durada: 50'
04.10
Woodstock: tres días que marcaron a una generación
Woodstock va tenir lloc en el context d'una nació en conflicte per la política sexual, els drets civils i la guerra del Vietnam. Va passar poques setmanes després que un nord-americà trepitgés la lluna. Els joves John Roberts i Joel Rosenman, juntament amb Michael Lang i Artie Kornfeld, van organitzar un gran concert per recaptar diners i finançar un estudi de gravació a Woodstock, Nova York. L'esdeveniment canviaria aquests joves i el país per sempre i marcaria una revolució cultural.
Documentals
Durada: 50'
05.00
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
Michael McIntyre
Avui ve com a convidat al cafè del Jamie i el Jimmy l'humorista britànic Michael McIntyre, que aprèn a cuinar vieires amb mongetes.
Altres
Durada: 45'
05.45
Bubbles
Milne
Sèrie documental sobre la fauna i la flora submarina, desenvolupada al llarg de 48.000 minuts sota l'aigua.
Documentals
Durada: 35'