Franja TV3

Diumenge, 27 maig de 2018
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'
10.05
Néixer de nou
Alex Sampedro a la festa de les Reformes
Enguany s'està commemorant el 500 aniversari de l'inici de les Reformes Protestants amb un ampli calendari d'actes especialment dissenyats per a aquesta ocasió. A més dels cultes especials, i dels actes institucionals i culturals, s'han programat tot un seguit de festes populars on s'ha volgut proclamar el missatge de Jesucrist. Els jardins de la plaça del Nord, de la ciutat de Barcelona, és un d'aquests escenaris on se celebra una festa popular i on el 2 de juny es trobarà una mostra d'entitats, tot un seguit d'activitats per a nens i nenes, joves i adults. La festa acabarà amb un concert que comptarà amb la participació d'Alex Sampedro en concert.
Altres
Durada: 25'
10.30
Signes dels temps
Una porta oberta als migrants
El programa entrevista Maria del Carmen De la Fuente, directora de Migra Studium. Migra Studium vol ser una porta oberta a les persones migrades i refugiades que arriben a Catalunya. És una fundació promoguda pels jesuïtes que defensa els més vulnerables a través de l'acollida, la formació i la incidència política. L'any 2017 va atendre persones de 92 nacionalitats.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
El jutge Pablo Llarena està rebent totes les envestides de la justícia europea. És el protagonista del musical d'aquesta setmana, basat en una cançó del grup Viceversa. Mentrestant, la polèmica sobre la casa d'Irene Montero i Pablo Iglesias ha arribat a tot arreu, fins i tot a orelles de Karl Marx. A més, a Albert Rivera li han robat i va a la comissaria a denunciar-ho, acompanyat de la seva inseparable Marta Sánchez. I els líders dels principals partits del Congrés tenen seriosos problemes per diferenciar els seus discursos sobre la situació a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
14.00
APM? Extra
Es fa un repàs de les respostes més surrealistes dels concursos televisius. Els riures estan assegurats amb la secció Es de ser inútiles. També se seleccionen els 10 millors moments de la setmana. Es mostra com la feina de periodista s'ha convertit en una professió d'alt risc. I Andrés Iniesta continua amb el seu comiat, un adeu que se li ha fet més llarg que un dia sense pa.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Una vida excepcional
El Lenny, un crític literari que té una bona feina en un diari i un matrimoni aparentment feliç, es desviu pel seu fill, l'Isaac, un nen amb la síndrome d'Asperger. De la nit al dia, el Lenny es queda sense feina i es troba la dona al llit amb la psicòloga del seu fill. Totalment enfonsat, es veu incapaç d'acceptar la realitat, fins que coneix la Chelsea, una noia 20 anys més jove que ell que li fa recuperar la il·lusió. Els consells d'un capellà, del seu germà i del seu pare el fan acabar de reaccionar.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Käthe Kruse
Filla d'una costurera de Breslau, la jove Katharina Simon no ha tingut una vida fàcil. La seva determinació i un talent artístic ocult, però, la fan arribar molt lluny. Amb 18 anys debuta amb gran èxit com a actriu al teatre Lessing de Berlín. Durant la celebració coneix Max Kruse, un destacat escultor que s'acaba de separar. Tots dos s'enamoren perdudament i tenen una filla sense arribar a casar-se, fet que xoca frontalment amb la moral de l'alta societat berlinesa. Amb l'arribada de la segona filla i la baixada de clients del Max, la parella ha de prendre una decisió.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.05
Tarda de cine: Requisits per ser una persona norma
La María és una noia de 30 anys una mica peculiar a qui la vida no li somriu. No té feina, l'han fet fora del pis, la seva vida romàntica és inexistent i està distanciada de la família. Després d'una entrevista en què li pregunten quin tipus de persona és, elabora una llista amb els requisits fonamentals per ser una persona normal. Quan s'adona que no en compleix cap, decideix fer tots els possibles per canviar.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.25
Origen Catalunya
BrÈxit. Gran Bretanya
El programa vola a Londres i a Liverpool. Allà vol contagiar l'espectador de l'esperit moter dels anys 60 i recorre els carrers de Londres damunt d'un escúter elèctric. Es mostra què tenen les pomes de Girona que han revolucionat els tea rooms de Londres i com és d'estreta la relació entre els catalans i la reialesa britànica.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Arriba España
Reportatge en què es qüestiona si els grups d'extrema dreta han crescut darrerament o és que, simplement, tenen més protagonisme al carrer. Aquests grups, esperonats pel procés independentista, s'han mobilitzat a Catalunya durant els últims mesos com mai no ho havien fet abans.
Altres
Durada: 50'
22.50
This Is Art
Solitud
Per a Franz Schubert, la solitud va ser un camí pel qual transitar per tal de trobar-se amb si mateix. Avui el programa es converteix, també, en un passeig per la solitud amb artistes sublims i salvatges, en què l'home es troba sol davant de la natura. I Edward Hopper porta l'espectador a la solitud de les seves escenes urbanes, carregades de malenconia. La solitud, però, no sempre és negativa. La psicòloga Patricia Ramírez explica que la solitud és una gran aliada de l'art.
Altres
Durada: 45'
23.35
L'ofici de viure
Les visualitzacions
Les visualitzacions són una eina psicològica per aconseguir objectius i millorar l'estat d'ànim. Estimulen l'alliberament de dopamina i serotonina. El programa parla de visualitzacions amb el coach i economista Raimon Samsó i el psicòleg Rafel Santandreu. Aquest últim mostra com fa visualitzacions cada matí mentre neda a la piscina i recomana fer-ne als seus pacients per sentir-se millor en el seu dia a dia. El programa parla també de l'aplicació d'aquesta pràctica en l'àmbit esportiu, per millorar pràctiques i resultats, amb el psicòleg esportiu Pep Font, del CAR de Sant Cugat.
Altres
Durada: 40'
00.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 165'
03.00
Ritmes a l'estudi
Santos. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Jazz a l'estudi
Vicenç Solsona Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Blues a l'estudi
David Giorcelli. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'