Franja La 2

Diumenge, 27 maig de 2018
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
CNDM: Música Ficta (parte 1). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Shalom
Cien años de la comunidad israelita de Barcelona
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Pericia y análisis de la grafología árabe
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Grupos bíblicos estudiantiles
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
La hiedra y el ciprés
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Unidades pastorales
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
El Provencio, Cuenca
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
El Salvador: Tejiendo Sueños
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
La ciencia de la salud
El latido de la vida
Espai que parla sobre ciència, salut i com gaudir d'una qualitat de vida millor.
Documentals
Durada: 50'
12.50
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat sobre moda, tendències, escapades i viatges.
Altres
Durada: 30'
13.20
RTVE responde
El Festival d'Eurovisió és un dels temes protagonistes d'aquest mes al programa. Juntament amb altres assumptes relacionats amb la programació, l'espai ofereix un reportatge dedicat a la pel·lícula La mujer del siglo i un altre sobre els quatre anys del programa Aquí la Tierra.
Informatius
Durada: 35'
13.55
Cartas en el tiempo
Con letra pequeña
El programa d'aquesta setmana descobreix una carta d'una nena evacuada a Rússia el 1937 i diverses cartes als Reis Mags de diferents èpoques que permeten veure diferents realitats a través dels ulls d'un nen. Hi ha poques empremtes escrites de la infància i una d'elles són les cartes. Es tracta de textos carregats d'innocència que acosten la gent gran a la forma d'entendre el món dels més petits.
Documentals
Durada: 55'
14.50
Ruta Vía de la Plata
Dehesas y mercaderes
La ruta creua terres d'oli i vi per Villafranca de los Barros i Santos de Maimona abans d'arribar a la ciutat de Zafra, que es va fer gran gràcies a l'activitat dels seus mercaders, afavorits pels ducs de Feria.
Documentals
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Las historias del bosque mediterráneo: Historias de primavera, El arrecife secreto de Fidel Castro i La osa negra en el confín del mundo
Documentals
Durada: 135'
18.35
Atleta gourmet
Valle del Tiétar
Íñigo Urrechu comença la seva ruta a Arenas de San Pedro. A l'obrador de Delicias Gredos va conèixer el secret de les seves famoses perrunillas. En el camí a Candeleda visita a Poyales del Hoyo la Casa de les Abelles i indaga en els sequers del pebre vermell.
Documentals
Durada: 45'
19.20
Diario de un nómada
La infinita estepa
Els reporters recullen la tenda de campanya per prosseguir la ruta per l'estepa kazakh, on les inclemències del temps i la dificultat de l'entorn s'interposen en l'arribada cap a Atyrau i Beyneu.
Documentals
Durada: 30'
19.50
El documental de La 2
Inclou El origen de los continentes: América: Les evidències de la ruptura del Pangea, fa 200 milions d'anys, s'observen encara avui als parcs i penya-segats de Nova York, ciutat erigida porta del nou món, i també de l'antic. De la mateixa manera, el procés de subducció que va originar Amèrica del Sud va marcar el seu passat i el seu florent futur.
Documentals
Durada: 50'
20.40
Tribus viajeras
Madrid, tribu taurina
Es recorre en aquesta ruta pel Madrid taurí totes les facetes lligades a la cultura de la tauromàquia. La tribu taurina expressa i intenta contagiar a Francine Gálvez i el seu equip la seva passió per aquest art tradicional, que ha estat una part ineludible de la història d'Espanya.
Altres
Durada: 55'
21.35
Frontera europa
Avui la unitat d'Anàlisi de Risc del Servei de Vigilància Duanera i la Guàrdia Civil detecten diversos contenidors que han arribat al port d'Algesires aixecant les sospites per possible mercaderia il·lícita. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 50'
22.25
Versión española: El rey de La Habana
Després d'escapolir-se d'un correccional, el Reinaldo mira de sobreviure als carrers de l'Havana de finals dels 90, una de les pitjors dècades per a la societat cubana. Esperances, desencants, rom, bon humor i sobretot la fam l'acompanyen en el seu camí, fins que coneix la Magda i la Yunisleidy, també supervivents com ell. Entre els braços d'una i de l'altra, intenta evadir-se de la misèria material i moral que l'envolta. Viu fins al límit l'amor, la passió, la tendresa i el sexe més desvergonyit.
Pel·lícules
Durada: 155'
01.00
Tatort: la inspectora Lindholm
Cadáver a la sal
Charlotte Lindholm investiga l'assassinat del guàrdia de seguretat, Sven Gutzkow, enterrat entre munts de sal en una mina dedicada a l'emmagatzematge de residus nuclears a Gorleben.
Sèries
Durada: 90'
02.30
Pel·lícula: Los olvidados de los olvidados (I)
Documental que mostra la situació en què es troben molts dels malalts mentals de l'Àfrica. Aproximadament 450 milions de persones a tot el món pateixen algun tipus de trastorn mental i al voltant d'un 40% dels estats no té encara de polítiques de salut mental. Bona part d'aquests malalts es troben a l'Àfrica.
Pel·lícules
Durada: 60'
03.30
Un año de guerra y agitación
El 1968 es va produir un punt d'inflexió en la percepció americana de la guerra del Vietnam i s'exigia la tornada de les tropes. El moviment pels drets civils assolia el seu clímax amb Martin Luther King i Robert Kennedy.
Documentals
Durada: 45'
04.15
Las recetas de Julie
Touraine
La Julie és al cor dels jardins del castell de Villandry, un dels últims castells construïts al llarg del Loira, al Renaixement.
Altres
Durada: 55'
05.10
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 50'