Franja La 1

Diumenge, 27 maig de 2018
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'
09.05
Arranca en verde
Cuenca
A Conca, Sara Escudero explica la importància de ser un bon vianant. Recorre la ciutat amb quatre nous concursants, amb qui parla de la importància d'extremar les precaucions si es circula en moto a la ciutat ciutat i de maneres d'evitar la somnolència al volant, així com de les normes que han de complir els repartidors.
Altres
Durada: 30'
09.35
Comando actualidad
Trueque o negocio
A Espanya mig miler d'empreses ofereix propostes d'economia col·laborativa.
Altres
Durada: 65'
10.40
Españoles en el mundo
Grecia peninsular
La María, l'Antonio, la Lucía, la Cristina i l'Helena porten l'espectador a la Grècia més autèntica, el bressol de la civilització europea.
Altres
Durada: 50'
11.30
Bailando con las estrellas
En aquesta segona gala s'expulsa la primera parella, la menys votada pel jurat i pel públic. Els famosos s'enfronten a nous estils de ball que han assajat durant la setmana. A més, Ana Guerra i Aitana, concursants d'Operación Triunfo 2018, són les artistes convidades, i interpreten el seu èxit Lo malo, amb què han aconseguit el Disc de Platí.
Altres
Durada: 150'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Romance en la jungla
L'Eva vol que la prenguin seriosament com a periodista i s'enrola en un vaixell de càrrega amb la idea de descobrir coses interessants per explicar. De seguida se li presenta l'ocasió quan uns pirates aborden el vaixell. L'Eva mai no s'hauria imaginat que buscar alguna cosa interessant per al seu article posaria en risc la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.40
Sesión de tarde: Acusado de asesinato
Shannon Hughes, restauradora d'habitatges, i Mac Sullivan, escriptor i periodista, investiguen la misteriosa mort de Jesse Hennessey, un home molt estimat a la ciutat i al qual li agradava explicar històries i buscar tresors durant les seves immersions que donava al Museu Marítim de Lighthouse Cove.
Pel·lícules
Durada: 80'
19.00
Sesión de tarde: Marea de amor
Fa dos anys que el David va morir en el naufragi d'un vaixell i la Debbie, la promesa, sembla que ha tornat a trobat l'amor. I ho ha fet al costat de l'Edward, un escriptor de guies de viatges que acaba d'irrompre a la seva vida per casualitat.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Inferno
Un professor de simbologia famós segueix una sèrie de pistes connectades amb el mateix Dante. Quan el Langdon es desperta amb amnèsia en un hospital italià, fa equip amb Sienna Brooks, una doctora que ell espera que l'ajudi a recuperar els seus records. Junts recorren Europa en una cursa a contrarellotge per desbaratar una conspiració global letal.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Pel·lícula: La sombra del diablo
Tom O'Meara, un policia novaiorquès, acull a casa seva Rory Devaney, un jove irlandès que acaba d'arribar al país. Entre tots dos sorgeix una gran amistat, però el Tom acaba descobrint que el jove amaga alguna cosa. És el terrorista més buscat del Regne Unit.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.40
Pel·lícula: Servicios sagrados. Pintura viva
La Zoe, una nena que té el do artístic de la famosa pintora mexicana Luz Mora, en estat de coma, és segrestada davant de la seva escola. L'Eve, cap del grup d'intervenció de fenòmens psíquics, i monsenyor Franck de Kern, dels serveis secrets del Vaticà, investiguen la desaparició.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 165'